Pintura & Vive La

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Doetseweg 40 , 3381 KG Giessenburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Pintura & Vive La

Pintura Schilders & Prints in Giessenburg neemt je veel werk uit handen en zorgt bovendien voor unieke decoraties of reclame-uitingen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om niet alleen uw schilderwerk voor onze rekening te nemen, maar ook willen wij u graag adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hierbij is kleuradvies ook van groot belang.

Via deze website willen wij ons graag aan u voorstellen, niet alleen dat, ook willen wij een indruk geven van de diverse werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten.

Betreft het schilderwerk aan een woning van 2 jaar en ouder dat is bestemd voor permanente bewoning, wordt het lage 6% BTW tarief berekend. Voor zowel buiten- als binnenschilderwerk.

Wij hopen dat wij binnenkort ook kleur in úw leven kunnen brengen.

Openingstijden

Ma - Wo, Zo
Gesloten
Do - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pintura & Vive La in Doetseweg 40, Giessenburg Zuid-Holland 3381 KG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Giessenburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Giessenburg Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Giessenburg Zuid-Holland, 3381 KG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816368]