Weka Daksystemen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Binnendamseweg 77 , 3381 GB Giessenburg, Zuid-Holland

E-mail

Over Weka Daksystemen BV

WeKa Daksystemen BV. is een dakbedekkingsbedrijf dat reeds meer dan 10 jaar bestaat. Al bij de start van het bedrijf is een missie vastgelegd en wordt er consequent uit- en doorgevoerd; WeKa Daksystemen B.V. voert producten die zowel zeer duurzaam, als ook niet schadelijk voor het milieu zijn. Tegelijkertijd is de verwerking van onze dakmaterialen duurzaam en milieuvriendelijk. De kwaliteit van de materialen en de toepassing daarvan zijn voor ons een manier van leven en voor onze klanten de basis voor een langdurige garantie en relatie. Al onze medewerkers zijn door de producent van deze materialen getraind en gecertificeerd, alsmede onze interne staff, voor met name het samenstellen van de legplannen en het ontwerp van de Solar installaties. Wij zoeken voortdurend naar innovatieve producten en verwerkingsmethodieken en testen deze ook op praktisch gebruik. Vrijwel al onze producten passen daarom in het concept van cradle to cradle.

Wij creëren een simpele oplossing voor een complex probleem. Voor alle daken met of zonder Solar bieden wij u de totaaloplossing. Energieneutraal bouwen?
Wij maken het mogelijk!

Naast de traditionele bitumineuze daksystemen, zijn wij vooral gespecialiseerd in het aanbrengen van daken met kunststof dakbedekkingmaterialen. Materialen zoals PVC, EPDM en TPO/TPE. Deze kunststoffolies bieden ruime mogelijkheden voor vrijheid in ontwerp voor architecten. Door de ideale eigenschappen zoals flexibiliteit, modieusheid en vochtwerendheid, kan het materiaal eenvoudig in ruim uiteenlopende vorm en kleur worden aangebracht. Hierdoor zijn de combinatie- en uitvoeringsmogelijkheden bijna onbegrensd. Bovendien is kunststof ook zeer geschikt voor complexe of extreem grote oppervlakten.

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weka Daksystemen BV in Binnendamseweg 77, Giessenburg Zuid-Holland 3381 GB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Giessenburg Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Giessenburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Giessenburg Zuid-Holland, 3381 GB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3689856]