Bloembinderij De Korenbloem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 10 , 3252 AX Goedereede, Zuid-Holland

E-mail

Over Bloembinderij De Korenbloem

Bloembinderij De Korenbloem, een klein en gezellig winkeltje in het centrum van Goedereede, is in 1995 gestart om een breed assortiment bloemen, planten en andere decoratie artikelen van hoge kwaliteit te bieden. Door de jaren heen is Bloembinderij De Korenbloem uitgegroeid tot één van de meest complete bloemenwinkels van Goeree-Overflakkee.
Het assortiment van De Korenbloem bestaat naast bloemen en planten uit vele cadeau en decoratie artikelen, kaarsen en outdoor kleding. Het assortiment in het segment outdoor kleding bestaat uit mooie waxjassen, wollen truien, overhemden, laarzen, petten en hoeden voor kinderen, dames en heren. Naast het standaard assortiment is De Korenbloem het adres voor speciaal bloemwerk zoals, trouwwerk, rouw arrangement en andere bloemarrangement.

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Florists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bloembinderij De Korenbloem in Kerkstraat 10, Goedereede Zuid-Holland 3252 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Florists diensten in Goedereede Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goedereede Florists per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goedereede Zuid-Holland, 3252 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3672829]