Podotherapiepraktijk Basting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Charbonstraat 11 , 3252 AE Goedereede, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Podotherapiepraktijk Basting

Podotherapeuten zijn met betrekking tot het vakgebied podotherapie de enige beroepsbeoefenaren met een Hogere Beroeps Opleiding (lees: hoger beroeps opleiding), met een Bachelor-degree. Een dergelijke opleiding is wettelijk erkend als deze voldoet aan wat omschreven staat in de Wet-BIG, artikel 34. Op dit moment zijn door het Ministerie van Onderwijs alleen erkend de podotherapie-opleidingen bij Fontys Hogescholen (Eindhoven en Amsterdam) en Saxion (Enschede).

De podotherapeut is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten welke voortvloeien uit een verkeerde voetstand of een verkeerd looppatroon. Ook behandelen podotherapeuten klachten aan knieën, heupen en/of rug die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Een podotherapeut houdt zich daarnaast ook bezig met het behandelen van huid- en nagelaandoeningen, maar gaat ook preventief te werk.

Openingstijden

Ma, Vr, Zo
Gesloten
Di - Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podotherapiepraktijk Basting in Charbonstraat 11, Goedereede Zuid-Holland 3252 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Goedereede Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goedereede Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Goedereede Zuid-Holland, 3252 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825198]