Begrafenisonderneming Uitvaartverzorging Gorinchem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zusterstraat 30 A , 4201 EL Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over Begrafenisonderneming Uitvaartverzorging Gorinchem

Bart C.N. de Groot is uitvaartleider in Gorinchem en de regio.

Wij bieden een persoonlijke begeleiding bij de voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart, een eervolle opbaring in een rouwkamer in het Agnietenklooster of bij u thuis en de gehele organisatie en uitvoering van afscheidsbijeenkomsten. Wij geven daarbij deskundig advies over de diverse mogelijkheden met betrekking tot het afscheid van uw dierbare. Wij zijn ons als geen ander bewust van de emotionele geladenheid van deze moeilijke dag. Ons team van betrokken medewerkers staat u dan ook bij met raad en daad, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid van uw geliefde familielid, vriend of partner.

Onze diensten:
Er komt plotseling heel wat af op de nabestaanden van een overledene. Een heleboel zaken moeten geregeld worden. Zaken waar de hoofden van de nabestaanden in de rouwperiode helemaal niet naar staan. Om die reden verleent Uitvaartverzorging Gorinchem naast bovenstaande diensten nazorg aan de nabestaanden tijdens de verwerking van uw verlies. Wij zien ons daarbij niet als hulpverlener, maar als 'steun en toeverlaat' van de nabestaanden. Ook zien wij graag dat de uitvaart geheel geregeld wordt volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wat ons betreft willen we daar al vóórdat iemand komt te overlijden aandacht aan besteden. Dit leidt ertoe dat wij twee extra diensten aanbieden:
* nazorg
* overlijdenscodicil

Voor de regio Gorinchem is er gelegenheid tot opbaring in het Agnietenklooster.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Gorinchem/107644865932034

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gorinchem Zuid-Holland

Is Begrafenisonderneming Uitvaartverzorging Gorinchem in Zusterstraat 30 A, Gorinchem Zuid-Holland 4201 EL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Uitvaartverzorging diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Uitvaartverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4201 EL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823461]