Selemix het laksysteem voor de vakman

Selemix het laksysteem voor de vakman van Cl Coatings

Door: Cl Coatings  19-09-2008
Trefwoorden: Dtm, Selemix, Acrylaat Aflak

Selemix

Hoogwaardige technologie binnen handbereik

SELEMIX biedt een serie basiskleuren met hoogwaardige pigmenten en een groot aantal binders. Het flexibele Selemix multimix systeem combineert deze twee componenten, en voldoet zo aan de specifieke eisen, in een goede prijs/kwaliteitverhouding.

SELEMIX is een hoogwaardige multimix systeem, dat voldoet aan elke eis op het gebied van oppervlaktebehandeling.

Buiten de traditionele solventbase producten, heeft SELEMIX alternatieve watergedragen producten ontwikkeld voor allerlei soorten metalen oppervlaktes. Deze producten voldoen natuurlijk aan de Europese milieuregelgeving.

Wat u ook nodig hebt;
het SELEMIX SYSTEM biedt de ideale oplossing voor een perfecte lakafwerking. Selemix – Een uitgebreid kleurenassortiment

Door zijn flexibiliteit is het SELEMIX SYSTEM niet alleen geschikt om elk oppervlak te behandelen, het biedt ook een groot aantal kleurencombinaties en een grote kleurnauwkeurigheid. Het SELEMIX SYSTEM biedt een breed aanbod van internationale standaardkleuren zoals: RAL, PANTONE, BRITISH STANDARDS en NCS. Het standaard kleurenaanbod wordt aangevuld met een groot aantal industriekleuren voor oa. landbouwmachines, oliemaatschappijen en openbare diensten.

Elke kleur wordt speciaal geformuleerd in elk van de drie belangrijkste bindmiddelgroepen, polyurethaan, synthetisch en cellulose voor een optimale kleurnauwkeurigheid.

SELEMIX maakt gebruik van een aantal hoogstaande kleurondersteunende tools, zoals de Spectrofotometer, uitgebreide kleurenwaaiers en SELEMIX Online Colour


--------------------------------------------------------------------------------

Het Selemix systeem koopt u bij CL Coatings Galvaniweg 9 4207 HL Gorinchem

0183-699155

[email protected]

Trefwoorden: Acrylaat Aflak, Dtm, Epoxy Primers, Pu Aflak, Selemix, Selemix 7110,