Genpact en CPMview bundelen krachten op het vlak van SAP BPC

Genpact en CPMview bundelen krachten op het vlak van SAP BPC van CPMview Consulting

Door: CPMview Consulting  18-05-2009
Trefwoorden: Samenwerking, Partnership, Sap Bpc

Genpact en CPMview gaan exclusief samenwerken op het vlak van SAP BPC. De jarenlange ervaring van CPMview met business planning en financiële consolidatie met SAP BPC (voorheen OutlookSoft) vult de SAP BI & Enterprise Performance Management portfolio van Genpact uitstekend aan.

Genpact, wereldwijd dienstverlener op het gebied van SAP, BPO & Lean Six Sigma, en CPMview, gespecialiseerd dienstverlener in SAP BPC, versterken hun marktpositie door vergaand samen te werken op het vlak van SAP BPC. De combinatie Genpact/CPMview biedt klanten daarmee een ‘one stop shop' voor SAP Enterprise Performance Management projecten. Met deze samenwerking is Genpact de enige partij in de Nederlandse markt die een diepgaande kennis biedt van het volledige scala aan SAP EPM oplossingen. De samenwerking is het resultaat van de behoefte bij beide partners om klanten beter van dienst te kunnen zijn. De specialistische kennis van CPMview vult daarbij een lacune in het brede dienstenpakket van Genpact. Door exclusief samen te werken zijn Genpact en CPMview in staat om snel terrein te winnen in de in hoog tempo groeiende markt van SAP BPC.

Door de sterkere focus van SAP op de CFO neemt het BPC product een steeds belangrijkere plaats in de productfamilie van SAP in. BPC is bij uitstek een tool die zich richt op de problematiek van de CFO, en biedt oplossingen voor o.a. business planning, financiële consolidatie, managementrapportage en financiële rapportage. Door de sterke integratie met Excel functionaliteit voelen veel CFO's en controllers zich snel thuis met SAP BPC. De samenwerking tussen Genpact en CPMview krijgt een vergaande vorm. De partners profileren zich naar de markt onder de vlag van Genpact, en opereren gezamenlijk op commercieel en operationeel terrein.

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Ruud Blommaert
06-12 539 631
ruud.blommaert@genpact.com
www.genpact.com

Rutger van den Berg
06-43 377 163
rvandenberg@cpmview.com
www.cpm-view.com

Trefwoorden: Cpmview, Financiële Consolidatie, Genpact, Partnership, Samenwerking, Sap Bi, Sap Bpc, Sap Business Planning & Consolidatie, Sap Enterprise Performance Management,