DentalCare, Praktijk voor mondhygiëne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Smakheul 6 , 4201 HG Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over DentalCare, Praktijk voor mondhygiëne

Het team van DentalCare bestaat uit 4 mondhygiënisten en een preventie-assistente. Onze praktijk heeft korte wachttijden en wij hebben nog plaats om nieuwe patiënten aan te nemen. De taken die de mondhygiënist uitvoert, zijn in eerste instantie gericht op de preventie. Hieronder wordt verstaan het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen (cariës) en tandvleesproblemen (gingivitis/parodontitis). Daarnaast voert de mondhygiënist ook taken uit die gericht zijn op genezing, zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is DentalCare, Praktijk voor mondhygiëne in Smakheul 6, Gorinchem Zuid-Holland 4201 HG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4201 HG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815863]