Dutchgolfclubfitter

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kazerneplein 19 , 4201 MB Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over Dutchgolfclubfitter

Een golfwinkel die het anders doet waar u altijd goedkoper uit bent en waar u een goed advies krijgt en de clubs op uw maat worden gefit. Uw golfplezier is onze beloning.
Lees de vele lovende reactie in het gastenboek op onze site van www.dutchgolfclubfitter.nl.

Wij verkopen voor 95 % jonge licht gebruikte golfclubs van de merken o.a. Ping Callaway Taylormade en Cobra. We kiezen veelal voor de speelvriendelijkste clubs die er zijn om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.
In de winkel te Gorinchem bevindt zich een slagkooi waar men met diverse verschillende clubs kan slaan en testen. We hebben ook een Flightscope die de swingvariabelen meet zoals o.a. swingsnelheid balvlucht richting en lengte.
Er is altijd een groot assortiment van gebruikte sets ijzers, putters, wedges, hybrids, woods en drivers om uit te kiezen, ook voor linkshandigen. Samen stellen we de set samen waar we u op dat moment met uw spelniveau het beste mee denken te kunnen helpen.

Verder een groot assortiment van nieuwe tassen van de merken Ogio en Skymax tegen outletprijzen. Nieuwe trolleys op voorraad van de merken Clicgear Skymax en Big Max.

Openingstijden

Ma
24 uur open
Di - Wo, Vr, Zo
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Dutchgolfclubfitter.nl/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gorinchem Zuid-Holland

Is Dutchgolfclubfitter in Kazerneplein 19, Gorinchem Zuid-Holland 4201 MB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4201 MB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815112]