[email protected] BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Papland 19 H , 4206 CK Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over [email protected] BV

[email protected] is een gespecialiseerd uitzendbureau in de Bouw-, Groen-, Grond-Weg en Waterbouw, Industrie-, Techniek en heeft een apart afdeling voor kantoorpersoneel. Ons Uitzendbureau onderscheidt zich door kennis en kwaliteit in de sectoren waarin wij bemiddelen. Sinds 1998 zijn wij een betrouwbare partner voor veel bedrijven en uitzendkrachten werkzaam in de sectoren waarin wij bemiddelen. Naast Uitzenden kunt u bij ons ook terecht voor Pay-Rolling, Detachering, Project Management en Werving en Selectie. Onze No-Nonsense dienstverlening blijft naast onze kennis en ervaring in deze sectoren hetgeen waarin wij ons kunnen onderscheiden van onze collega's. U kunt bij ons 24 uur per dag terecht als u een personeelsprobleem heeft of als er andere dringende zaken zijn waarin u direct antwoord op wilt. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zorgen wij ervoor dat al onze medewerker met eigen Peroonlijke Beschermingsmiddelen naar de werkplek komen.
[email protected] is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring, waar een ervaren team u graag van dienst is en waar vakbekwaam personeel klaar staat om uw permanente of tijdelijke personeelsprobleem op te lossen.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gorinchem Zuid-Holland

Is [email protected] BV in Papland 19 H, Gorinchem Zuid-Holland 4206 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Media diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Media per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4206 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826750]