Horeca Relatiedagen 2008

Door: Evenementenhal  25-06-2008
Trefwoorden: Horeca, Beurzen, Vakbeurzen

Horeca Relatiedagen 2008 in Evenementenhal Hardenberg & Evenementenhal Gorinchem!

Komend najaar zijn Evenementenhal Hardenberg & Evenementenhal Gorinchem drie dagen lang het trefpunt waar ondernemers en relaties in de horeca-, catering-, en instellingbranche elkaar ontmoeten.

Horeca Relatiedagen Hardenberg
In Evenementenhal Hardenberg ligt de oorsprong van Horeca Relatiedagen. Hier vindt op maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 september 2008 alweer de 11e editie van deze vakbeurs plaats. Het is een niet meer weg te denken vakbeurs in de regio Noord, Oost en Midden Nederland. Verdeeld over vier hallen zijn eind september zo’n 240 exposanten op het gebied van snacks, dranken, uitrusting en toebehoren voor de horeca, catering en gezondheidszorg vertegenwoordigd in Evenementenhal Hardenberg.

Horeca Relatiedagen Gorinchem
Horeca Relatiedagen Gorinchem bestaat sinds 2006 en richtte zich de afgelopen edities met name op bezoekers uit het midden- en zuiden van Nederland en België. Met het wegvallen van Horeca Relatiedagen Rijswijk richt Horeca Relatiedagen Gorinchem zich dit jaar ook op de randstad. In Evenementenhal Gorinchem vindt de vakbeurs plaats op maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 oktober 2008.

Exposanten
Ook in 2008 is er op de beursvloer een keur aan exposanten te vinden, die een compleet overzicht van de laatste stand van zaken in de horeca-, catering-, en instellingbranche bieden. Of het nu gaat om food service, grootkeukenapparatuur, hygiëne-artikelen, automatisering of interieur. Tijdens Horeca Relatiedagen 2008 kunt u op allerlei gebieden inspiratie en ideeën opdoen, noviteiten bezichtigen en ontwikkelingen volgen. De openingstijden zijn van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Branchegerichte vakbeurzen met dé unieke full-service-formule
Omdat vakbeurzen doorgaans veel werk met zich meebrengen en daardoor veel tijd kosten voor de toch al drukke ondernemers, worden de exposanten door de organisatie bijgestaan in hun voorbereidingen. De Evenementenhallen hebben hiervoor de full-service-formule in het leven geroepen. De stand wordt door de Evenementenhal opgebouwd en ingericht met vloerbedekking, verlichting en een frieslijst met naamsvermelding. Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor eigen standbouw. In goed overleg zijn er heel veel mogelijkheden.


Uitnodigingsservice
Tevens onderdeel van deze formule is de unieke uitnodigingsservice, hierdoor wordt de exposant veel werk uit handen genomen. Om de kwaliteit van het bezoek te waarborgen is de vakbeurs uitsluitend te bezoeken op persoonlijke uitnodiging. De Evenementenhal zorgt, naar aanleiding van de door de exposanten aangeleverde relatielijsten, voor de verwerking van de uitnodigingen middels VIP-relatiekaarten.

Complete en goed verzorgde catering
Door deze full-service-formule ontbreekt het de exposanten en bezoekers dus nergens aan. Zowel exposant als bezoeker kan op de beursvloer genieten van heerlijke luxe hapjes en drankjes. Extra werk wordt op deze manier ook tijdens de beursdagen uit handen genomen, zodat de exposanten zich volledig kunnen wijden aan het onderhouden van bestaande en werven van nieuwe contacten.

Overzichtelijke beursvloer
De formule maakt het ook voor kleinere bedrijven mogelijk om aan de beurs deel te nemen. Kleinschalige stands zijn geen uitzondering op de beursvloer van Horeca Relatiedagen 2008. Het concept van de beurs wordt door de bezoekers als zeer prettig ervaren. De hallen zijn overzichtelijk ingedeeld en men kan makkelijk alle standhouders bezoeken.

Interesse in deelname?
Heeft u interesse in deelname aan Horeca Relatiedagen en wilt u ook het gemak van onze full-service-formule ervaren, reageer dan snel voor één van de laatste beschikbare standunits. U kunt hiervoor contact opnemen met de beursorganisatie; tel 0183 680 680 of stuur een e-mail naar [email protected]

Trefwoorden: Beurzen, Horeca, Horeca Relatiedagen, Horecabeurs, Vakbeurzen,