Zwenkunit / Zwenkunits / Zwenk Unit

Zwenkunit / Zwenkunits / Zwenk Unit van Gaptec Bv - Draaikransen & Outsourcing Staalproducten

Door: Gaptec Bv - Draaikransen & Outsourcing Staalproducten  29-07-2009
Trefwoorden: Industrie, Staal, Outsourcing

De zwenkunits worden toegepast in roterende installaties als hoogwerkers, landbouwmachines, lichte kranen etc. Ze zijn leverbaar in de range van 128 mm tot en met 760 mm. Ze zijn onder andere leverbaar in de materiaalkwaliteiten 50MN en 42CrMo4. De keuze van het type is afhankelijk van de toepassing en belasting. Ze zijn eenvoudig te monteren, compact en hebben een gesloten constructie.

De zwenkunits kunnen optioneel worden geleverd met een bijpassende hydraulische of elektrische aandrijving. Bij grote series kan de behuizing in iedere gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Gaptec richt zich op het leveren van technische producten zoals draaikransen, tandwielen, tandheugels en meer. Naast de levering van handelsproducten verzorgt Gaptec het outsourcen van diverse stalenproducten zoals constructies, fundaties, mallen en meer. Gaptec is actief binnen verschillende branches, zoals kraanbouw, machinebouw, scheepsbouw, offshore, petrochemie en energiesector.

(Einde bericht)

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Gaptec BV, tel.: +31(0)183 62 56 20 of e-mail [email protected] of bezoekt u www.gaptec.nl.

Trefwoorden: Craneparts, Draaien, Draaikrans, Draaikransen, Draaikranslager, Industrie, Kraanbouw, Kraanonderdelen, Lagers, Outsourcing, Roteren, Schwenken, Schwenklager, Schwenktriebe, Slewing Bearing, Staal, Staalproducten, Stalenonderdelen, Steelworks, Zwenken, Zwenkkrans, Zwenkunit, Zwenkunits,

Contact Gaptec Bv - Draaikransen & Outsourcing Staalproducten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share