Holland Hypotheken & Verzekeringen bij beste 10 hypotheekadviseurs van Nederland

Door: Holland Hypotheken & Verzekeringen  24-06-2008
Trefwoorden: Verzekeringen, Hypotheek, Hypotheken

Nederland kent veel hypotheekadviseurs. Daarvan zijn er 13.000 aangesloten bij de ‘Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs’. Deze stichting help consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit door het opstellen van een erkenningsregeling waar alleen hypotheekadviseurs lid van zijn die voldoende kennis en ervaring hebben in het hypotheekvak (zie ook: www.seh.nl).

Praktijktoets
Eens per jaar organiseert de stichting een wedstrijd waarin alle leden strijden om de titel ‘beste hypotheekadviseur van het jaar’. 500 Van de erkenden die de uitdaging aan durfden wisten de uitgebreide kennistoets binnen de daarvoor gestelde tijd af te ronden. De beste 20, waaronder dus Anco Teeuw, streden verder door in 3 uur tijd een uitgebreide praktijktoets te maken. Samen met 9 andere adviseurs wist Teeuw daarna over te blijven in een groep van 10. Vervolgens werden die 10 beste erkenden bezocht door een mystery shopper. Uit deze 10 koos de jury Babette van Berkel als nummer 1. Ondanks dat de titel dus aan Teeuw’s neus voorbij ging is hij vast van plan volgend jaar weer mee te doen. “Ik wil gewoon de top bereiken en ben niet teleurgesteld dat ik uiteindelijk niet heb gewonnen. Tot de beste 10 van Nederland behoren is voor mij een eer. Het zegt iets over de manier waarop wij onze klanten bedienen.”

Enthousiast en objectief
Teeuw is nu twee jaar werkzaam als adviseur bij Holland Hypotheken en Verzekeringen op het Kazerneplein in Gorinchem. Hij doet dat met verve. Zijn enthousiaste persoonlijkheid geeft klanten het gevoel dat hun hypotheek bij hem in goede handen is. Zelf is Teeuw er vast van overtuigd dat zijn onafhankelijke en objectieve adviesstijl gewaardeerd wordt. “Het gaat erom dat je als hypotheekadviseur niet gebonden bent aan een bank of een maatschappij. En het gaat er ook om dat je een deskundige en eerlijke risicoanalyse maakt. Mensen die een hypotheek afsluiten moeten zich niet blind staren op de netto maandlasten. Je moet ook goed kijken waar die maandlast uit opgebouwd is.”

Holland Hypotheken & Verzekeringen is een onafhankelijk financieel dienstverlener die klanten adviseert m.b.t. hypotheken, verzekeringen, pensioen, sparen en beleggen. Voor meer informatie over de dienstverlening van Holland Hypotheken & Verzekeringen surft u naar www.hollandhypotheken.nl

Trefwoorden: Holland, Holland Hypotheken, Holland Hypotheken En Verzekeringen, Hypotheek, Hypotheekadvies, Hypotheekadviseur, Hypotheken, Pensioen, Sparen, Verzekeringen,

Contact Holland Hypotheken & Verzekeringen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share