Pedicure en spa-pedicure

Door: I. Vlasveld Pedicuresalon Voetje Voor Voetje  18-06-2012

     Waarom de pedicure?

Er hoeft tegenwoordig geen schaamte meer te zijn, uw voeten mogen gezien worden. Ze zijn uw steunpilaren, ze dragen u uw hele leven. Een goede voetverzorging voorkomt veel problemen. Heeft u toch last van voetkwaaltjes- of problemen? Dan biedt de pedicure uitkomst! De pedicure zorgt voor het knippen, reinigen en polijsten van de nagels. Eelt en likdoorns kunnen worden verwijderd en kloven en ingroeiende nagels kunnen worden behandeld. De pedicure is zeker niet alleen voor vrouwen, ook mannen en jongeren varen wel bij een regelmatig bezoek aan de pedicure.

De pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van uw voeten. Voorafgaand aan een behandeling, wordt de conditie van uw voeten en nagels geanalyseerd en worden eventuele klachten besproken. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Voor reguliere voetverzorging volstaat een regelmatig bezoek aan de professionele pedicure. Een professionele pedicure herkent u aan het ProVoet logo. Bij ernstiger klachten of specifieke medische aandoeningen, zal de pedicure u gericht doorverwijzen naar een medisch pedicure, podotherapeut of huisarts.

 

Een pedicure doet dus van alles, maar er kan nog meer in de vorm van een spa-pedicurebehandeling.  

De spa-pedicure bestaat uit een voetenbad met etherische olie en Dode Zeezout, een voet- en onderbeenscrub, een pakking (masker), een voet- en onderbeenmassage en een verkwikkend voetparfum ter afsluiting. 


Contact I. Vlasveld Pedicuresalon Voetje Voor Voetje

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share