SEBRA Deense kindermeubeltjes, accessoires en speelgoed

SEBRA Deense kindermeubeltjes, accessoires en speelgoed van KidZwarenhuis

Door: KidZwarenhuis  18-07-2008
Trefwoorden: Kussens, Kinderkamer, Kindermeubeltjes

De kinderkamer collectie van het Deense merk Sebra oogt zacht en vrolijk. Sebra onderscheidt zich door de combinatie van oude ambachten (zoals haken en breien) met hippe designs. Het gebruik van pastel tinten met een knipoog naar de jaren 60/70 is kenmerkend voor het Deense merk. Sebra geeft een frisse, lieve en gemoedelijke sfeer aan de baby- of kinderkamer.


Het ontwerp – de collectie

De Deense ontwerpster Mia Dela werd na de geboorte van haar zoon geïnspireerd tot het ontwerpen van speelgoed, meubelen en beddengoed voor kinderen. De collectie bestaat uit kussens, beddengoed, dekens, gehaakte en gebreide knuffels, houten puzzels, slabbetjes en meubeltjes. Topstuk – en inmiddels een beroemd Scandinavisch ontwerp - uit de collectie vormt toch wel het Kili baby- en juniorbed. Een prachtig handgemaakt houten bed (verkrijgbaar in wit/roze/blauw/geel/turqoise), dat ‘meegroeit’ met je kindje zodat het bed wel 7 jaar mee kan.

In het assortiment: ledikantjes, juniorbedjes, tafeltjes en stoeltjes, opbergkisten, knuffels, kussens, speelgoed en nog veel meer!

Trefwoorden: Deens Design, Kinderkamer, Kinderkamer Accessoires, Kindermeubeltjes, Kussens