standaard inbouwdozen brandwerend maken

standaard inbouwdozen brandwerend maken van KLF Building Products BV

Door: KLF Building Products BV  28-07-2014
Trefwoorden: Elektrotechniek, Brandveiligheid, Brandpreventie

Geen gedoe met speciale inbouwdozen: je maakt nu elke standaard hollewanddoos zelf brandwerend met een Seal pad EVO: in de doos drukken en klaar! De Seal pad EVO is ontwikkeld als quick fix brandwerende oplossing voor kunststof hollewanddozen in de brandscheiding. De zelfklevende EVO schuimt bij brand op zodat de WBDBO is geborgd; branddoorslag is uitgesloten. De Seal pad EVO is uitgebreid getest. Het heeft een brandweerstand van 120 en 60 minuten voor resp. tegenover elkaar en maximaal 5 naast elkaar geplaatste hollewanddozen. Productcertificering conform EN 1366-3.

Trefwoorden: Brandpreventie, Brandscheiding, Brandveiligheid, Elektrotechniek, Inbouwdozen, Wandcontactdoos

Contact KLF Building Products BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van KLF Building Products BV

05-10-2010

brandwerende centraaldozen met Firetect Seal pads

brandwerende centraaldoos inbouwdoos elektradoos afdichting


12-02-2010

Brandwerende inbouwdozen in een handomdraai

Nieuw: Firetect Seal pads, een kneedmassa specifiek bedoeld voor het snel en eenvoudig brandwerend afdichten van inbouwdozen. Met de bij brand opschuimende Firetect Seal pad worden inbouwdozen in bestaande wanden zonder breek- of timmerwerk opgewaardeerd zodat de brandweerstand is gewaarborgd.


Brandveilig bouwen met Firetect van KLF Building Products BV thumbnail
03-06-2009

Brandveilig bouwen met Firetect

Firetect biedt alles voor brandveilig bouwen: plaatmaterialen voor brandwerende staalbekleding en brandcompartimentering, brandwerende afdichtingen en staalcoating. Alle Firetect bouwmaterialen zijn volledig gecertificeerd volgens Bouwbesluit (WBDBO) en Europese normen.


Brandwerende doorvoer van kabels zonder onderhoud met Firetect! van KLF Building Products BV thumbnail
27-02-2008

Brandwerende doorvoer van kabels zonder onderhoud met Firetect!

KLF Building Products BV introduceert een unieke brandwerende kabeldoorvoering zonder in te boeten aan gebruiksgemak, flexibiliteit en toegankelijkheid: de Firetect Cable transit . Kabels en leidingen kunnen nu zonder gereedschap of herstelwerkzaamheden worden geïnstalleerd in wand of vloer. De WBDBO blijft gewaarborgd.