brandmeld centrale

brandmeld centrale van Somati BV

Door: Somati BV  06-07-2011
Trefwoorden: Brandmeld

Somati ontwerpt veiligheidsconcepten die niet alleen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, maar ook rekening houden met tal van bedrijfspecifieke vraagstukken en (brand)veiligheidvereisten.
Somati staat in voor de volledige implementatie van de gekozen oplossing. We installeren zelf al onze systemen. Gedreven projectleiders volgen de uitwerking van het veiligheidsconcept miticuleus op en staan in nauw contact met de betrokken partijen zoals de aannemer, architect, verzekeraar en brandweer.
Nazicht en onderhoud van systemen zijn vaak niet alleen wettelijk verplicht, ze zorgen ook voor een significante verlenging van de levensduur van het systeem. Somati staat in voor het preventief en correctief onderhoud van het systeem en heeft een 24/24 telefonische helpdesk voor dringende interventies.

Trefwoorden: Brandmeld

Andere producten en diensten van Somati BV

16-06-2010

Blusgas installaties

NCP-LPCB erkende Detectie-, Sprinkler- en blusgasinstallateur. Somati is officieel gecertificeerd om gasblusinstallaties te plaatsen in Nederland.


16-06-2010

Sprinkler installaties

De afdeling Sprinkler heeft al meer dan 35 jaar als kernactiviteit het ontwerp, de implementatie en het onderhoud van autonome installaties.


16-06-2010

brand detectie

 Als BOSEC en NCP erkende installateur van branddetectiesystemen levert Somati een compleet assortiment van branddetectiecentrales aan voor de Belgische en de Nederlandse markt, in overeenstemming met de geldende normering en gebruikmakend van hoog technologische brandmelders.