tandARTs Gorinchem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Banneweg 107 , 4204 AZ Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over tandARTs Gorinchem

Tandheelkunde draait om meer dan behandelingen alleen. Juist de relatie met onze patiënten en de manier waarop zij onze praktijk en zorg ervaren, is van groot belang voor de ervaring van onze zorg. Om onze visie en doelen vorm te geven, hebben wij deze als richtlijn voor u samengevat.

De patiënt weer op de eerste plaats zetten. Tandheelkunde moet zich naast excellente zorg ook richten op een goede ervaring van de patiënt. Juist aan deze ervaring wordt niet altijd genoeg aandacht besteed. TandARTs Gorinchem wil zich hierin onderscheiden. Een bijzondere gevoelservaring meegeven, door onze patiënten zich thuis te laten voelen bij onze praktijk.

Dit uit zich in de warme sfeer van onze praktijk, een gevoel van 'welkom'. Wij willen een relatie creëren waarin mensen vragen durven te stellen en discussies willen voeren. Door voor iedere patiënt uitgebreid de tijd te nemen en een goede uitleg te geven over wat wij waarom doen, ontstaat een groter gevoel van controle. Juist die factor, maakt al het verschil in de ervaring.

TandARTs Gorinchem wil een vooruitstrevende tandheelkundige praktijk zijn, op ieder vlak dat van belang is. Wij leveren niet alleen tandheelkundige zorg op een kwaliteitsniveau dat ver boven het landelijk gemiddelde ligt, ook het sociale aspect 'patiëntvriendelijkheid' speelt een grote rol. Door tijd en aandacht, transparantie, continue bijscholing en veel andere aspecten.

Door ons altijd te blijven richten op verdere verdieping willen wij een leidende praktijk zijn onder vakgenoten, die nooit vergeet geïnspireerd te blijven door het belangrijkste onderdeel van ons beroep: de patiënt.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gorinchem Zuid-Holland

Is tandARTs Gorinchem in Banneweg 107, Gorinchem Zuid-Holland 4204 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4204 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815739]