Trijs & Partners

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schuttersgracht 49 , 4201 GK Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over Trijs & Partners

Trijs & Partners, uw ´huisleverancier´ ruim 10 jaar ervaring rijker!

Trijs & Partners, uw woningbureau voor Gorinchem en omgeving, is een betrouwbaar en stabiel adres als het om woonruimte voor uw werknemers of om woonruimte voor particulieren gaat.

Wonen is een persoonlijke zaak. Juist als het om een tijdelijke situatie gaat wilt u dat zaken professioneel, snel en goed geregeld worden. De (buitenlandse) werknemers onder ons, ook zij willen graag '(t)huis komen, ook al zijn ze ver van huis'. Daar is uw woningbureau in gespecialiseerd: dienstverlening met hart voor mensen.

Passende woonruimte vinden voor u, de huurder. Een betrouwbare huurder vinden voor de woonruimte van u, de verhuurder. Bij voorkeur op maat, zonder zorgen en met gevoel voor uw privacy. Trijs & Partners heeft in tien jaar, ruime ervaring opgedaan in bemiddelen in huur en verhuur van woonruimte. We hebben ruim voldoende woonruimten in ons bestand waarvan er gemiddeld zo’n 40 per direct beschikbaar zijn.

Trijs & Partners werkt vanuit en is daarom gespecialiseerd in Gorinchem en omgeving. Woonruimte bieden we in diverse stijlen en prijsklassen. Het uitgangspunt is een zakelijke, vriendelijke aanpak, waarbij de wensen van de klant - zowel de huurder als de verhuurder - op een verantwoordelijke en efficiënte manier centraal staan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hotels, Motels & Apartments

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van GORINCHEM Zuid-Holland

Is Trijs & Partners in Schuttersgracht 49, GORINCHEM Zuid-Holland 4201 GK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Beheer diensten in GORINCHEM Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten GORINCHEM Beheer per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in GORINCHEM Zuid-Holland, 4201 GK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683096]