VHS Facilitaire Diensten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prof.Mr. P.J. Oudstraat 34 , 4207 ND Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over VHS Facilitaire Diensten

Onder de naam Schoonmaakbedrijf Verhoef hebben wij jarenlange ervaring opgedaan als allround schoonmaakbedrijf in de regio. Wij hebben kantoorpanden, scholen,garages, entrees en winkelcentra onderhouden.. Ruim 5 jaar geleden hebben wij ons werk uitgebreid met kameronderhoud in de hotels in Amsterdam. Op dit moment is dat onze hoofdactiviteit. Daarbij doen wij nog het beheer en onderhouden van een winkelcentrum in Gorinchem. Ook leveren wij glasbewassing en vloeronderhoud.

Toch willen wij ons, als VHS Facilitaire diensten, binnenkort meer op het totaal schoonmaakonderhoud richten. Schoonmaken is een vak, waarin klantgerichtheid en professionaliteit bovenaan staat. Niets werkt prettiger dan een schone omgeving!

Kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is VHS Facilitaire Diensten in Prof.Mr. P.J. Oudstraat 34, Gorinchem Zuid-Holland 4207 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4207 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816160]