Nieuw middel blokkeert nicotine en teer in sigaret

Door: Vitalize Products  19-11-2008
Trefwoorden: Stoppen Met Roken, Roken, Teer

Wat doet NicoBloc?
NicoBloc laat de roker in zijn eigen tempo stoppen met roken. Het voegt in tegenstelling tot andere producten om te stoppen met roken geen giftige en verslavende nicotine aan het lichaam toe, maar onthoudt het lichaam geleidelijk van deze stof. Bovendien helpt NicoBloc mee het bewustzijn van het stoppen te vergroten en de lichamelijke consequenties van het stoppen met roken te beperken. Met NicoBloc wordt de stoppende roker gestimuleerd en begeleid in het afbouwen van de verslaving.

Hoe werkt NicoBloc?
De NicoBloc vloeistof wordt, vlak voor het aansteken van de sigaret, op de filter van de sigaret gedruppeld. De eerste week druppelt de roker één druppel op de filter van elke sigaret, hierdoor wordt 33% van de opname van de nicotine en teer geblokkeerd. In de tweede week worden twee druppels NicoBloc op de filter aangebracht, waarmee 66% wordt tegen gehouden. In week drie tot en met zes is de dosering drie druppels. Hierdoor wordt 99% van de nicotine en teer tegengehouden. Met NicoBloc stelt de stopper zich tot doel steeds minder te roken om uiteindelijk zonder moeite helemaal te kunnen stoppen.

Voordelen van NicoBloc
NicoBloc voegt geen nicotine aan het lichaam toe, zoals bij pleisters. De rookbeleving blijft in stand en het stoppen kan in eigen tempo gebeuren. Het succespercentage ligt in omringende landen op een spectaculaire 60%.

NicoBloc product
NicoBloc bestaat uit een natuurlijke vloeistof, een voortgangstabel, een DVD met een voorlichtingsfilm en de NicoBloc gebruiksaanwijzing. NicoBloc is vanaf 15 december verkrijgbaar voor € 39,95 bij drogist en apotheek.

Meer informatie is te vinden op www.nicobloc.nl

[*] Onderzoek Stivoro

Trefwoorden: Nicotine, Roken, Rookbeleving, Stoppen Met Roken, Teer,

Contact Vitalize Products

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share