Vliegende Hollander Koeriersdiensten De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weide 34 , 4206 CJ Gorinchem, Zuid-Holland

E-mail

Over Vliegende Hollander Koeriersdiensten De

Sneltransport nodig? Bel De Vliegende Hollander Koeriersdiensten! Als bekend koeriersbedrijf uit Gorinchem zijn wij actief in uiteenlopende koeriersdiensten. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven en zorgen voor tijdige levering van al uw pakketten.

Met een wagenpark van de laatste modellen kunnen wij u de snelheid en de servicegerichtheid garanderen die u van ons gewend bent. Met een team van professionele koeriers die de ervaring en de kennis hebben weten wij elke (spoed)klus tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren.

En wij verzorgen spoedtransporten door geheel Nederland en Europa. Altijd eigen voertuigen, dus een optimale service.

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden:

* Koeriersdiensten - binnen een half uur komen wij uw zending ophalen (indien het afhaaladres in Gorinchem ligt) en rijden direct door naar het afleveradres.

* Week bezorgingen - is er geen spoed dan kunt u per extra werkdag die wij hebben om uw pakket af te leveren een korting ontvangen. Deze korting kan oplopen tot maximaal 25 eurocent per gefactureerde kilometer.

* Postbusservice - Geen tijd om 's ochtends uw postbus te legen of om nieuwe post af te leveren op het postkantoor? Dan kunt u bij ons gebruik maken van onze postbusservice. (alleen voor adressen in Gorinchem)

* Chauffeursdiensten - Beschikt u zelf over een bestelwagen, maar heeft u geen chauffeur tot uw beschikking, dan kunt u bij ons een chauffeur inhuren.

Uw betrouwbare partner in al uw sneltransporten

100% Snelservice * Nationaal & internationaal sneltransport * 24 Uur per dag * 7 Dagen per week.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/De-Vliegende-Hollander-Koeriersdiensten-123762861010253/

Categorieën: Couriers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vliegende Hollander Koeriersdiensten De in Weide 34, Gorinchem Zuid-Holland 4206 CJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gorinchem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorinchem Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gorinchem Zuid-Holland, 4206 CJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818735]