24 service BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marconistraat 80 A , 2809 PE Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over 24 service BV

Voor al uw calamiteiten is 24 Service BV elke dag van de week, 24 uur per dag voor u bereikbaar. Wij staan voor u klaar voor o.a. inbraakschades, glasschades, lekkages in installaties, het buitensluiten van uzelf of een andere calamiteit. Ons Slogan is niet voor niets : voor elke storing een oplossing, dit is uw garantie voor ons vakwerk.

Wij zijn volledig gecertificeerd en bevoegd om voor u sleutels te (re)produceren, sluitplannen op te stellen en (maatwerk)cilinders naar uw wens te plaatsen en eventueel aan te passen.

Op al onze werkzaamheden garanderen wij een hoge kwaliteit. Dit komt door de toepassing van gecertificeerde onderdelen en het vakmanschap van onze monteurs.

Voor meer informatie, een afspraak of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar.
0182-547060 / info@24servicebv.nl

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/24servicebv/
Twitter: https://twitter.com/24servicebv

Categorieën: Locksmiths

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is 24 service BV in Marconistraat 80 A, Gouda Zuid-Holland 2809 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2809 PE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814980]