Accountants en Belastingadviseurs Lansigt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg v Reenensngl 39 , 2803 PA Gouda, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Accountants en Belastingadviseurs Lansigt

Lansigt volgens haar klanten

Onze klanten zien ons al jaren als een kundige, betrouwbare, proactieve en ondernemende accountant, die echt betrokken is en meedenkt met haar klanten. Dat doen wij door niet alleen naar het verleden te kijken – de cijfers uit uw jaarrekening, de resultaten van het afgelopen jaar – maar ook nadrukkelijk naar de vooruitzichten van uw organisatie. Verleden heb je, toekomst moet je maken. Door ons kritische en strategische advies kunt u uw blik boven de dagelijkse gang van zaken uittillen. Zo brengen wij samen met u de toekomst in beeld.

De directie van Lansigt is er vanuit haar eigen levensovertuiging zeker van dat de joods-christelijke waarden en normen een goede basis vormen voor de samenleving. Daarom hanteren wij deze normen en waarden ook binnen onze organisatie. Dat merkt u bijvoorbeeld in ons taalgebruik en in onze omgangsvormen.

Betrokken zijn bij onze klanten en bij onze omgeving vinden wij een groot goed. De betrokkenheid bij en persoonlijke aandacht voor onze relaties vindt u ook terug in ons beeldmerk waarin twee (gestileerde) gezichten van mensen zijn afgebeeld die met elkaar van gedachten wisselen en samenwerken.

Bij Lansigt hebben we een zwak voor innovatie. We krijgen energie van nieuwe mogelijkheden die inzetbaar zijn in onze dienstverlening bij klanten en onze interne processen. Innovatie heeft een onverminderd potentieel; daarom blijven wij investeren. Dat is innovatief ondernemen, innovatief werken en innovatief adviseren.

Dankzij digitale dossiers, nieuwe vormen van communicatie en een hoogwaardige ICT infrastructuur komt 'Het nieuwe werken' steeds dichter bij. Ook nieuwe vormen van risico management, data-analyse en gegevensverwerking helpen een innovatieve adviseur.

Als ondernemer staan wij ook voor goed rentmeesterschap. Daarbij hoort denken en adviseren over duurzaamheid: zorgvuldig en verantwoord omgaan met de middelen die ons ter beschikking gesteld zijn.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

11-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Accountants en Belastingadviseurs Lansigt in Burg v Reenensngl 39, Gouda Zuid-Holland 2803 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Automotive diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Automotive per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2803 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819538]