cursus grimeren

Door: ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater  18-06-2014
Trefwoorden: Grime, theater make up, halloween grime,

Cursus grimeren 5 avonden, 3 dagen € 160,00 incl. BTW Incl. gebruik van materialen. Wil jij de mooiste gezichten leren grimeren, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan is de cursus grimeren iets voor jou! Grimeren (of schminken) doet het altijd goed op kinderfeestjes en carnaval. In deze cursus richten wij ons op kinderschmink en theater make up. In 5 avonden werken we stap voor stap naar de eindopdracht. Waarbij je de technieken beheerst en met behulp van schmink prachtige face paintings kunt maken. Aan de hand van handige technieken en leuke praktijk opdrachten is de cursus grime niet alleen leerzaam maar ook gezellig. Onderwerpen die worden besproken in de cursus zijn o.a.: Hygiëne, basis technieken, bloemen, ouder maken en een facechart ontleden. In de cursus werk je in tweetallen, op elkaar. Het is daarom belangrijk dat je van te voren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de cursus is er koffie en thee. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee. Trek oude kleding aan. Het is mogelijk dat je kleding tijdens het schminken vies wordt. Na de cursus is het mogelijk de producten waarmee gewerkt is, nieuw te kopen. Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit. De cursus kan worden gegeven op een van onze locaties of op een locatie in overleg (bij minimaal 5 eigen aanmeldingen).

Trefwoorden: Grime, halloween grime, theater make up,

Contact ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

18-06-2014

workshop pietenschmink

De basis van Zwarte piet is zwart maar hoe breng je dit het beste aan? Waar moet ik beginnen? Hoe krijg ik meer snelheid? Hoe krijg ik het in een keer dekkend? Zwarte piet schminken lijkt eenvoudig maar toch zijn tips altijd welkom.


18-06-2014

cursus special effects

Ik zag laatst in een film een man bloedend op de grond liggen hij had allemaal wonden over zijn hele lijf. Hoe doen ze dat toch?


18-06-2014

Workshop schmink

In een paar uur leren schminken met handige technieken en uitleg? Dat kan!