cursus special effects

Door: ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater  18-06-2014
Trefwoorden: Special effects, special fx, special effect

Cursus special effects 5 avonden € 160,00 incl. BTW Incl. gebruik van materialen Ik zag laatst in een film een man bloedend op de grond liggen hij had allemaal wonden over zijn hele lijf. Hoe doen ze dat toch? In deze cursus special effects vind je het antwoord! Special effect (ookwel Special fx of special effects make up) worden word veel gebruikt in films (film special effects) en in het theater (stage effects). Vaak met halloween worden de bloederigste ontwerpen uit de kast gestokken. In de cursus special effects richten wij ons voornamelijk op de wonden. Aan de hand van duidelijke theorie en handige voorbeelden gaan we aan de slag. Elke cursusdag leren we nieuwe technieken en gebruiken we de oude technieken om het compleet te maken. onderwerpen die o.a. in de cursus worden besproken zijn: allergie, kneuzing, schaafwonden, sneeen, openwond. Let op: Wij werken met liquid latex (vloeibare latex). Bij overgevoeligheid raden wij u aan op niet deel te nemen. Wilt u wel heel graag deelnemen, is dit geheel op eigen risico. In de cursus werk je in tweetallen, op elkaar. Het is belangrijk dat je van te voren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de cursus is er koffie en thee. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee. Trek oude kleding aan. Het is mogelijk dat je kleding tijdens de cursus vies wordt. Na de cursus is het mogelijk de producten waarmee gewerkt is, nieuw te kopen. Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit. De cursus kan worden gegeven op een van onze locaties of op een locatie in overleg (bij minimaal 5 eigen aanmeldingen).

Trefwoorden: film special effects, latex make up, movie effects, special effect, Special effects, special effects make up, special fx, special makeup effects, stage effects,

Contact ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

18-06-2014

workshop pietenschmink

De basis van Zwarte piet is zwart maar hoe breng je dit het beste aan? Waar moet ik beginnen? Hoe krijg ik meer snelheid? Hoe krijg ik het in een keer dekkend? Zwarte piet schminken lijkt eenvoudig maar toch zijn tips altijd welkom.


18-06-2014

cursus grimeren

Wil jij de mooiste gezichten leren grimeren, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan is de cursus grimeren iets voor jou!


18-06-2014

Workshop schmink

In een paar uur leren schminken met handige technieken en uitleg? Dat kan!