workshop pietenschmink

Door: ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater  18-06-2014
Trefwoorden: Schminken

Workshop pietenschmink 2,5 uur, €32,00 incl. BTW Incl. gebruik van materialen De basis van Zwarte piet is zwart maar hoe breng je dit het beste aan? Waar moet ik beginnen? Hoe krijg ik meer snelheid? Hoe krijg ik het in een keer dekkend? Zwarte piet schminken lijkt eenvoudig maar toch zijn tips altijd welkom. In de workshop pietenschmink vinden we hier een antwoord op! Aan de hand van duidelijke uitleg en handige tips, schminken we stap voor stap een zwarte piet die niet van de tv piet te onderscheiden is. In de workshop komen verschillende onderdelen aan bod o.a.: schmink aanbrengen, pruik opzetten en karakterschmink. In onze workshop behandelen wij het uitelijk van de oude en nieuwe zwarte piet. Wanneer je de baard van de Sint meebrengt kunnen wij je leren hoe je deze snel en veilig aanbrengt. In de cursus werk je in tweetallen, op elkaar. Het is belangrijk dat je van te voren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de cursus is er koffie en thee. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee. Trek oude kleding aan. Het is mogelijk dat je kleding tijdens de cursus vies wordt. Na de cursus is het mogelijk de producten waarmee gewerkt is, nieuw te kopen. Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit. De cursus kan worden gegeven op een van onze locaties of op een locatie in overleg (bij minimaal 5 eigen aanmeldingen).

Trefwoorden: Schminken

Contact ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

18-06-2014

cursus special effects

Ik zag laatst in een film een man bloedend op de grond liggen hij had allemaal wonden over zijn hele lijf. Hoe doen ze dat toch?


18-06-2014

cursus grimeren

Wil jij de mooiste gezichten leren grimeren, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan is de cursus grimeren iets voor jou!


18-06-2014

Workshop schmink

In een paar uur leren schminken met handige technieken en uitleg? Dat kan!