Workshop schmink

Door: ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater  18-06-2014
Trefwoorden: Schminken, Schmink, Sminken

Workshop schmink 3 uur, €40,00 incl. BTW Incl. gebruik van materialen In een paar uur leren schminken met handige technieken en uitleg? Dat kan! Schminken is gebaseerd op snelheid. Kinderen hebben vaak een korte spanningsboog. Daarom is snelheid vereist. In deze workshop leer je handige technieken die de snelheid bevorderen en waarmee je in een handomdraai prachtige creaties maakt. Stap voor stap behandelen we alle technieken. Door middel van uitleg en zelf doen, worden de technieken aangeleerd. Daarnaast gaan we aan de hand van een ontwerp de technieken in praktijk brengen. Hierbij gaan we ook dieper in op het 'lezen' van een ontwerp. Technieken die o.a. worden aangeleerd zijn: vervagen en overvloeien van kleuren, lijnen krullen, druppels en stipjes In de cursus werk je in tweetallen, op elkaar. Het is belangrijk dat je van te voren je gezicht goed reinigt. Alle materialen zijn vrij te gebruiken gedurende de cursus. Tijdens de cursus is er koffie en thee. Neem een oude handdoek en eventueel je eigen penselen mee. Trek oude kleding aan. Het is mogelijk dat je kleding tijdens het schminken vies wordt. Na de cursus is het mogelijk de producten waarmee gewerkt is, nieuw te kopen. Wij werken met producten van de hoogste kwaliteit. De cursus kan worden gegeven op een van onze locaties of op een locatie in overleg (bij minimaal 5 eigen aanmeldingen).

Trefwoorden: Leren Schminken, Schmink, Schminken, schminken stap voor stap, Sminken, Workshop Schminken,

Contact ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van ArjosPronk.nl Improvisatie & Theater

18-06-2014

workshop pietenschmink

De basis van Zwarte piet is zwart maar hoe breng je dit het beste aan? Waar moet ik beginnen? Hoe krijg ik meer snelheid? Hoe krijg ik het in een keer dekkend? Zwarte piet schminken lijkt eenvoudig maar toch zijn tips altijd welkom.


18-06-2014

cursus special effects

Ik zag laatst in een film een man bloedend op de grond liggen hij had allemaal wonden over zijn hele lijf. Hoe doen ze dat toch?


18-06-2014

cursus grimeren

Wil jij de mooiste gezichten leren grimeren, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Dan is de cursus grimeren iets voor jou!