Autorijschool van D&D

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: A Gerridsz de Vrijestr 22 , 2806 SP Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over Autorijschool van D&D

Rijschool van D&D behoort tot de grotere autorijscholen in de regio Gouda, heeft een hoog slagingspercentage, is RIS-gecertificeerd en is aangesloten bij de Bovag, wat garant staat voor service en kwaliteit.

Bij ons kun je terecht voor autorijles (hierbij heb je de keus uit regulier, volgens de RIS-methode of versneld), en voor het behalen van het rijbewijs E achter B. De cursus E achter B bieden wij ook als dagcursus aan.

Dankzij een team van zeer vakbekwame en gemotiveerde instructeurs behaalt Rijschool van D&D al sinds de oprichting in 1990 een slagingspercentage dat elk jaar ver boven het landelijk en kringgemiddelde ligt.

Wij zijn RIS-gecertificeerd, dat wil zeggen dat wij getraind zijn om de Rijopleiding In Stappen te mogen aanbieden. Dit is een zeer gestructureerde vorm van opleiden, onderverdeeld in 4 modules. Bij ons kun je dus kiezen voor een reguliere rijopleiding of voor de zgn. RIS-methode. Op de site van het CBR kun je alles lezen over deze formule. Tevens zijn onze instructeurs opgeleid om mensen met faalangst of rijangst te begeleiden.

Meer gedetailleerde informatie over onze opleidingen kun je vinden op onze website, door ons even te bellen of een informatiepakket aan te vragen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/rijschooldend

Categorieën: Driving Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Gouda Zuid-Holland

Is Autorijschool van D&D in A Gerridsz de Vrijestr 22, Gouda Zuid-Holland 2806 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volkswagen diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Volkswagen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2806 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819784]