Bacardi Nederland benoemt Jorrit van Erp tot Sales Director

Door: Bacardi Nederland  18-07-2006
Trefwoorden: Bacardi, Jorrit, Sales Director

Jorrit van Erp (35) treedt per 12 juli 2006 bij Bacardi Nederland N.V. in dienst als Sales Director. Hij is verantwoordelijk voor de totale sales binnen het drankenbedrijf waar het levensmiddelen-, slijterij-, horeca- en
cash & carrykanaal onder vallen.

Sales Director

De functie van Sales Director is een Management-Teamfunctie met een directe rapportagelijn naar de Algemeen Directeur, Mark de Witte. Bacardi Nederland heeft de ambitie om met een geoptimaliseerde organisatie verdere groei van het bedrijf te bewerkstelligen. Bacardi Nederland is er van overtuigd dat zij met een sterk portfolio, een ambitieus en professioneel team en haar innovatieve karakter deze verdere groei kan realiseren.

Achtergrond Jorrit van Erp
Na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, heeft Van Erp bij Sara Lee/DE als productmanager gewerkt, waarna hij de afgelopen tien jaar diverse commerciële posities heeft vervuld bij Beiersdorf. In zijn laatste functie was hij als national sales manager consumer Key Account verantwoordelijk voor de totale food en drug divisie. Met deze brede en relevante ervaring zal Van Erp een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Bacardi Nederland kunnen leveren.

Bacardi Nederland N.V.
Bekende merken van Bacardi Nederland N.V. zijn onder meer Bacardi Carta Blanca, Bacardi Breezer, Bacardi Limón, Bacardi Razz, Bacardi Cócó, Martini vermouth, Martini Asti, Fiero, Grey Goose vodka, Bombay Sapphire gin, Eristoff vodka, Eristoff premixen, William Lawson’s, Dewar’s, Veuve Amiot, Jack Daniel’s, Southern Comfort, Finlandia, Offley port, Glen Deveron en Ypióca cachaça. Bacardi Nederland N.V. is het grootste premium spirits & wines bedrijf van Nederland en is een volle dochter van multinational Bacardi Ltd. Bacardi Nederland N.V. opereert vanuit haar kantoor in Gouda waar ruim 75 personen werkzaam zijn.

EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie:
Anne Marie Touw, Manager Corporate Communications & Public Affairs
e-mail: atouw@bacardi.com - tel.: 0182-569 999

Trefwoorden: Bacardi, Jorrit, Sales Director