Blokvorm Architectuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sluismeesterslag 3 , 2805 DZ Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over Blokvorm Architectuur

Blokvorm Architectuur staat voor ontwerpen in de breedste zin van het woord. Multidisciplinair ontwerpen, van deurkruk tot complexe gebouwen en van kunstwerken tot meubels. Altijd blijven onderzoeken en verkennen wat de mogelijkheden zijn. Streven naar een tijdloos ontwerp met een herkenbare vormtaal.

Blokvorm richt zich hoofdzakelijk op de bouw en verbouw van zowel het interieur als het exterieur van uw woning of bedrijfsruimte. Vanaf het schetsontwerp tot en met de volledige begeleiding van het bouwproces kan door ons verzorgd worden.

Hiernaast richten wij ons op de ontwikkeling van meubels en producten en zijn wij in staat om al uw specifieke wensen op dit vlak te verwezenlijken.

De ontwerpen van Blokvorm worden gekenmerkt door een vloeiend lijnen- en lichtspel met een duidelijke routing en oog voor ieder detail. Een ontwerp dat optimaal gebruik maakt van haar ruimtelijke kwaliteit en een reactie aangaat met zijn omgeving, zonder te forceren.

Innovatie is één van de belangrijkste peilers binnen onze bedrijfsfilosofie. Innoveren is een logisch gevolg van vooruitstrevend ontwerpen en noodzakelijk als je verantwoord en duurzaam wilt bouwen of verbouwen. Door gebruik te maken van moderne technieken en materialen komen we tot nieuwe en verbeterde inzichten, zodat een maatschappelijk verantwoord ontwerp ontstaat. Een ontwerp dat geen afbreuk doet aan haar omgeving, maar juist verrijking geeft.

Om de droom van onze opdrachtgevers te vertalen naar architectuur is het inleven in de opdrachtgevers, met hun specifieke wensen en verlangens, van essentieel belang. Het ontwerp zal de opdrachtgevers alleen optimaal passen als zij vanaf het begin van het ontwerpproces centraal staan. Zij zijn als een personages uit een spannend boek. Telkens geeft het ontwerp meer prijs van zijn gelaagdheid en zonder toelichting voelen de gebruikers waar zij deel van uitmaken. Ze geven zich als het ware over aan het ontwerp en laat zich meevoeren en verrassen van het begin tot het eind.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BlokvormArchitectuur/
Twitter: https://twitter.com/BLOKVORMdesign

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blokvorm Architectuur in Sluismeesterslag 3, Gouda Zuid-Holland 2805 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2805 DZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824013]