Centric opent nieuw geautomatiseerd Packaging Center

Door: Centric Managed Ict Services Holding  25-09-2006

Centric opent nieuw geautomatiseerd Packaging Center

IJSSELSTEIN, 20060925 -- Centric opent deze maand haar nieuwe Packaging Center. Een team van specialisten gaat op de nieuwe vestiging packages maken voor haar klanten. Centric is de enige grote ICT-dienstverlener die Packaging Services volledig in eigen beheer uitvoert. Centric liep met haar zelf ontwikkelde packaging-proces al voorop in de markt en zet nu met geautomatiseerd packagen de logische vervolgstap.

Packaging is een methode om software geschikt te maken voor verspreiding en installatie via het computernetwerk van bedrijven. Het is een technisch ingewikkeld proces dat tijdrovend en foutgevoelig is. Vandaar dat veel organisaties besluiten dit uit te besteden. Bij het centraal verspreiden van applicaties zorgt Centric ervoor dat deze eerst gepackaged (lees: verpakt) worden in logische installatiebestanden. Daarna kan de IT-afdeling applicaties, upgrades en updates snel en simpel vanuit één centraal punt verspreiden en installeren.

In het nieuwe Packaging Center maakt Centric gebruik van een applicatie die automatisch MSI-packages genereert zonder interventie van mensen. Het aantal fouten in packages is daardoor nihil en persoonlijke voorkeuren van packagespecialisten zijn uitgebannen. Ook is de doorlooptijd enorm ingekort door de sterke reductie van het aantal handelingen. Tot slot biedt het systeem een doordachte workflow applicatie die alle stappen van het technische applicatiebeheerproces afdekt en ondersteuning biedt aan de specialisten.

Hans Schrijver, directeur van Centric. "We hebben de afgelopen jaren al flink geïnvesteerd in zelf ontwikkelde, slimmere technieken voor packaging. Hiermee zaten wij in de voorhoede van de markt. Met geautomatiseerd packagen zetten we nu de volgende stap. We bieden onze klanten foutloze packages in een sterk gereduceerde doorlooptijd tegen lagere kosten. Heel belangrijk is dat we hiermee het IT-beheer over de volle breedte kunnen invullen."


Contact Centric Managed Ict Services Holding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share