tweede vestiging voor technisch intermediair Dynamiek

tweede vestiging voor technisch intermediair Dynamiek van Dynamiek

Door: Dynamiek  22-01-2009
Trefwoorden: Ict, Techniek, Detachering

De keuze om een tweede vestiging te openen in Apeldoorn is volgens Edco Wallet, General Manager van Dynamiek, een logische stap. “Naast het hoofdkantoor in Almere zijn we met de vestiging in Gouda centraal in de Randstad gepositioneerd. Door Apeldoorn te kiezen als nieuwe locatie kunnen we onze opdrachtgevers in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht beter en efficiënter bedienen. De vraag naar onze dienstverlening neemt nog steeds toe en met deze tweede vestiging in het oosten van Nederland kunnen we onze groeiverwachting voor 2009 meer dan waarmaken.”

Sinds de lancering vorig jaar februari, heeft Dynamiek flink aan de weg weten te timmeren. De in techniek gespecialiseerde intermediair heeft, ondanks de turbulentie op de arbeidsmarkt, in het eerste jaar al winstgevendheid laten zien.

“Een regionale aanwezigheid in het oosten van Nederland betekent voor onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers in die regio dat we nog beter in staat zijn technici lokaal te werven. Daarnaast is het voor kandidaten interessant om binnen de eigen regio door gespecialiseerde professionals bemiddeld te worden, en dat is precies wat we ze nu kunnen bieden”, aldus Wallet.

Het nieuwe kantoor van Dynamiek is gevestigd aan de Linie 562 te Apeldoorn.


Voor meer informatie over dit persbericht:
Edco Wallet, General Manager
T +31 (0)1 82 55 69 60
M +31 (0)6 51 47 05 01
E [email protected]


Over Dynamiek
Dynamiek, onderdeel van USG People N.V., is een intermediair die bemiddelt in vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. We leveren permanente capaciteit voor alle bedrijven en overheden. Dynamiek faciliteert het transferproces voor technici vanaf MBO niveau met als doel een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Dynamiek is specialist op het gebied van Elektrotechniek, ICT, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde en Civiele Techniek. De werkwijze is gebaseerd op de 4 pijlers van het BEST-principe: Betrouwbaarheid, Eenvoud, Snelheid en Transparantie.

www.eenbaanindetechniek.nl

Trefwoorden: Arbeid, Arbeidsmarkt, Baan, Banen, Bemiddeling, Bouwkunde, Civiel, Civiele Techniek, Detachering, Dynamiek, Elektrotechniek, Ict, Intermediair, Personeel, Selectie, Specialist, Techniek, Werk, Werktuigbouwkunde, Werving