Geukes Taxi

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weteringstraat 17 , 7041 GW 's-Heerenberg, Zuid-Holland

E-mail

Over Geukes Taxi

Geukes Taxi kan u onder andere van dienst zijn met:

· Zorgvervoer van en naar ziekenhuis, revalidatiecentra,enz.
· Zorgvervoer naar instellingen voor dagbehandeling.
· Woon/werkverkeer.
· Schoolvervoer bijzonder onderwijs
· Rolstoelvervoer.
· Groepsvervoer.
· Luchthavenvervoer.
· Straattaxivervoer voor iedereen

Geukes Taxi is zich sinds 2001 met veel toewijding gaan toeleggen op de specialisatie van het zogenaamde zorgvervoer. Bij zorgvervoer gaat het om meer dan vervoer alleen. Speciale aandacht wordt besteed aan het welzijn van deze kwetsbare groep. Deze categorie personen zijn min of meer aangewezen op hulp, zorg en begeleiding in hun dagelijkse leven. Zo is het heel belangrijk dat een chauffeur zich bij dit specifieke vervoer in kan leven bij het wel en wee van de te vervoeren personen. De chauffeur wordt bij zijn interne opleiding bewust gemaakt dat de zorg voor de passagier met name voor, tijdens en na het vervoer in principe nog belangrijker is dan het vervoer op zich. De chauffeur is tijdens het vervoer dan ook voortdurend waakzaam op allerlei factoren die de sfeer en de stemming in het voertuig kunnen beïnvloeden. Kwaliteitsverbetering, kennis en communicatie is hierbij een continuproces.

Geukes Taxi coördineert en distribueert dagelijks het ophalen en brengen van cliënten van hun woonadres naar hun werkadres. Dit type vervoer is ook ingericht voor rolstoelgebruikers. Bij Geukes Taxi bestaat hierbij de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

VAST TARIEF

29-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Taxis

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Geukes Taxi in Weteringstraat 17, Gouda Zuid-Holland 7041 GW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 7041 GW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827362]