De elektrische golftrolley die moeiteloos uw golftas over de golfbaan draagt en verplaatst

De elektrische golftrolley die moeiteloos uw golftas over de golfbaan draagt en verplaatst van Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

Door: Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa  21-08-2007
Trefwoorden: Golf, Golfclubs, Golfshop

Bezoek: http://www.golfquip.net

De EZ Golf Trolley® is uitgevoerd met sensorbesturing. De snelheid waarmee de trolley zich verplaatst wordt bepaald door de druk die u op het besturingshandvat uitoefent. Het handvat kunt u afstellen op de door u gewenste hoogte. De geavanceerde motor in combinatie met de krachtige accu zorgt ervoor dat u probleemloos meer dan 18-holes kunt afleggen.
Ook bevat de EZ Golf Trolley® een timerfunctie, waardoor de trolley zich na activering voor de duur van 1 minuut, zonder begeleiding verplaatst. De EZ Golf Trolley® bespaart u energie en verschaft u, door verschillende unieke accessoires, doorlopend spelgemak en dus meer golfplezier.

De EZ Golf Trolley is bij Golfquip.net te koop voor maar € 679,99

7 KRACHTIGE VOORDELEN OP EEN RIJ:

De EZ Golf Trolley® is met gemak te manoeuvreren in alle richtingen.

De EZ Golf Trolley® wordt -optioneel- geleverd met een krachtige herlaadbare 12V accu.

De EZ Golf Trolley® wordt -optioneel- geleverd met extra accessoires die de golfer van essentieel gemak voorzien. De EZ Golf Trolley® is volledig inklapbaar.

Daar de EZ Golf Trolley® handzaam is en een comfortabel totaalgewicht heeft, is de trolley met gemak te vervoeren.De EZ Golf Trolley® is esthetisch mooi afgewerkt, waarbij de accu niet zichtbaar is en toch gemakkelijk bereikbaar. De accu is via een connector op de EZ Golf Trolley® aan te sluiten. Deze is voorzien van een indicator die aangeeft wat de actuele energiecapaciteit is.De EZ Golf Trolley® is voorzien van achterwielen met een doorsnee van 10 Inch. Deze kunnen met gemak worden gemonteerd of gedemonteerd

Trefwoorden: Golf, Golfclubs, Golfquip, Golfshop, Golftas, Golftrolley, Golfwinkel,

Contact Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share