Geef eens een golfcadeau

Geef eens een golfcadeau van Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

Door: Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa  27-07-2007
Trefwoorden: Golf, Golfshop, Golfbal

Golfquip.net, Europa’s goedkoopste golfwebshop is een online golfshop waar u tegen zeer lage prijzen kwalitatieve golfspullen kunt kopen. De reden dat wij de prijzen zo laag kunnen houden is omdat wij rechtstreeks werken met goede distributeurs.

Golfquip.net heeft regelmatig nieuwe artikelen in de aanbieding. Echter, de artikelen die essentieel zijn op de golfbaan staan bij Golfquip.net in een aparte sectie op de website, namelijk bij speciale aanbiedingen.


Alle artikelen die U bij Golfquip.net koopt, hebben een goede prijskwaliteitverhouding. Ze zijn dan wel niet voorzien van een logo van een duur A-merk, maar hebben wel degelijk dezelfde kwaliteit.

Golfquip.net is verder gespecialiseerd in golftrolleys. Kijkt u eens onder onze golftrolley sectie. Daar vindt U dan ook ons assortiment golftrolleys, waaronder trolleys voor kinderen, 2 of 3-wiels trolleys en electrische trolleys

In onze golfballen sectie vindt u onze kwaliteitsgolfballen. Ook hier geldt: niet van Titleist, maar wel van dezelfde kwaliteit. Alleen natuurlijk voor een lagere prijs. U vindt ze in doosjes van 12 of 15 stuks en netten van 35 stuks.

Wat dacht u ervan om eens een golfcadeau aan iemand te geven? In onze accessoiressectie van u diverse leuke ideeen als golfcadeau. Geeft u eens een puttingmat cadeau. Leuk om op een regenachtige dag toch te kunnen golfen. Een practicenet voor in de tuin voor als u een keer geen zin heeft om naar de golfbaan te gaan. Of een paar handschoenen, dat komt ook vast van pas.

Golfquip is ook gespecialiseerd in prima kwaliteit golftassen. We hebben cartbags en standbags. Dus voor ieder wat wils. De standbags zijn gemaakt van stevig materiaal, zodat uw tas jarenlang meegaat. De cartbags zijn perfect geschikt voor de golftrolleys die u ook weer terugvindt in onze trolleysectie.

Golfquip.net - Europa’s goedkoopste golfwebshop.

Trefwoorden: Cartbaf, Golf, Golfbal, Golfshop, Golfsport, Golftas, Golftrolley, Headcovers, Online Golfshop, Standbag,

Contact Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share