Golfquip.net gaat samenwerking aan met Loylogic

Golfquip.net gaat samenwerking aan met Loylogic van Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

Door: Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa  24-11-2007
Trefwoorden: Samenwerking, Golf, Golfen

Loylogic Inc. (www.loylogic.com), is een uit Zwitserland afkomstig bedrijf dat reward services biedt aan luchtvaartmaatschappijen, creditcardbedrijven en andere coalitiepartnerprogramma's.

Het is een jong bedrijf dat gestart is in 1995 en hun eerste klant was Etihad Airways, (www.etihadairways.com ), de nationale luchtvaartmaatschappij van de verenigde Arabische Emiraten. Etihad, gefinancierd door het Emiraat van Abu Dhabi is onlangs uitgeroepen tot de snelstgroeiende luchtvaartmaatschappij ter wereld.

Voor Etihad Airways heeft Loylogic the frequent flyer webshop ontwikkeld (www.rewards.etihadguest.com) en daarmee heeft dit bedrijf de Freddie Industry Impact Award 2007 gewonnen. De prijs is uitgereikt voor de beste technology en innovatie. Op dit moment heeft Loylogic 80 verkopende partners die samen meer dan 700 produkten verkopen en Golfquip.net is daar 1 van. Merken zoals Porsche, The Economist, Kempinski en Apple zijn inmiddels als partner aanwezig en Loylogic blijft haar partnerbestand continu uitbreiden.

Golfprodukten ontbraken echter nog en deze passen perfect bij het image van Etihad Airways en zo kan Golfquip.net dus nu met trots zeggen dat zij toegevoegd zijn aan het prachtige partnerbestand van Loylogic.

Trefwoorden: Golf, Golfclubs, Golfen, Golfquip, Golfshop, Golftas, Golftrolley, Golfwinkel, Loylogic, Samenwerking,

Contact Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share