Golftas kopen? Doe het bij golfquip.net

Golftas kopen? Doe het bij golfquip.net van Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

Door: Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa  21-08-2007
Trefwoorden: Golfen, Golfballen, Golfshop

Bezoek: http://www.golfquip.net

Tips over het kopen van een golftas

Golfquip.net is gespecialiseerd in goede golftassen voor weinig geld. Nogmaals: Golfquip.net heeft geen A-merk produkten, maar alle artikelen zijn wel van A-merk kwaliteit.

U vindt de golftassen van golfquip.net hier:

Standbags: HIER

Trolley/Cartbags: HIER

Travel/Reistassen en Schoentassen: HIER

Bent u van plan om binnenkort een golftas te kopen? Leest u dan eerst de volgende tips over het kopen van een golftas.

1. Waarvoor dient uw golftas?
Uw golftas is het stuk golfuitrusting, hetgeen u gebruikt om al uw golfclubs, golfballen, markers, tees en misschien nog andere spullen zoals een handdoek of een paraplu mee te nemen. golftassen hebben geen directe invloed op het resultaat van het golfspel, maar ze kunnen wel het gevoel van comfort en uw fitheid beïnvloeden tijdens het lopen van de ronde op de golfbaan. Er zijn twee factoren die bepalen wat voor u de beste soort golftas is: hoeveel golfspullen gaat u meenemen en gaat u de tas zelf dragen of gaat u een golfkar of een caddie gebruiken.

2. De soorten golftassen
Er zijn verschillende soorten golftassen voor elke soort golfspeler.
•Staff Bags / Tour Bags: zijn de grootste van de golftassen. Ze bevatten genoeg ruimte voor een complete golfset van 14 clubs en vaak ook nog diverse opbergvakken, waarin u al uw andere golfuitrusting in kwijt kunt die u mee wilt nemen op de golfbaan. (Professionele golfers maken gebruik van een Tour Bag, die door hun caddie wordt gedragen.)
•Cart Bags / Trolley Tassen: zijn iets kleiner, maar zijn nog steeds ruim genoeg om een complete golfset te bevatten. Deze golftassen zijn gemaakt voor de trolley die u over de golfbaan kunt meenemen en zijn daardoor een stuk handzamer.
•Travel of Carry Bags: zijn de kleinste soort golftassen. Deze reistassen zijn meestal gemaakt van nylon, plastic en ander licht materiaal, zodat u de basisuitrusting mee kunt nemen: de golfclubs, enkele golfballen en wat andere kleine accessoires. De meeste tassen hebben tevens een mogelijkheid om de tas neer te kunnen zetten (de clubs kunt u er makkelijk uit pakken), deze heten ook wel Stand Bags.

3. De keuze van uw golftas
De soorten golftassen en hun verschillen weet u inmiddels. Nu weet u dus waarschijnlijk welke tas u wilt: een Staff Bag, een Cart Bag of een Carry Bag.
Indien u in een buggy rondrijdt of voorzien bent van een caddie, dan hoeft u geen zorgen te maken over het gewicht van de tas. Loopt u over de golfbaan en draagt u zelf de tas, dan wilt u zeker geen tas die zwaar en onhandig is. Koop de tas, die licht genoeg is om te dragen en die de spullen kan herbergen die u wilt meenemen. (Eventueel een draagtas, die vrij kan staan op de grond.)

4. Wat is de prijs van een golftas?
De eerste vraag, welke u zichzelf mag stellen is: “Hoeveel geld wil ik uitgeven aan een golftas?”. De prijs van een golftas varieert van € 40 tot € 350. Als u een tas koopt, onthoudt dan dat deze tas een golfuitrusting betreft, welke u niet direct tijdens het spel gebruikt. Golfclubs, golfballen, golfhandschoenen en golfschoenen blijven altijd belangrijker dan uw tas.

5. Een golftas voor uw kind?
Indien u kinderen mee wilt nemen op de golfbaan, dan kunt u ze een eigen golftas geven. Er zijn tevens kleine tassen speciaal voor kinderen te verkrijgen. Kies er eentje waar uw kind veel plezier mee kan hebben op de baan.
Hopelijk hebben bovenstaande tips over het kopen van een golftas u geholpen bij de keuze voor de aanschaf van uw eigen golftas.

Bron: http://www.tips-over.nl/

Trefwoorden: Caddybag, Elektricsche Golftrolley, Elektrische Trolley, Golfaccesoires, Golfbag, Golfballen, Golfen, Golfshop, Golftas, Golftas Kopen, Golftassen Kopen, Golfwinkel, Standbag, Trolleybag, Trolleytas,

Contact Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share