Tips voor het kopen van een golftrolley

Door: Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa  21-08-2007
Trefwoorden: Golfbaan, Golfclubs, Golfbal

Bezoek: http://www.golfquip.net

Koopt u een golf trolley? Leest u dan eerst Golfquip's tips over golf trolleys kopen.

1. Algemene informatie en tips over golf trolleys
Om het meenemen van een golftas makkelijker te maken is er een speciale golftas met wieltjes, de trolley. De Pull Cart, of de trolley is een karretje met twee wielen en een plek om uw golftas op te zetten, u trekt de kar vervolgens aan een hendel. In plaats van dragen, trekt u nu al rijdend uw golftas met u mee. Het verslaat niet een caddie, maar ontlast wel de constante druk en belasting op uw schouders.

2. Een electrische golf trolley
Voor spelers die kiezen voor echt gemak zijn er electrische trolleys. Zonder enige inspanning kunt u uw gehele tas voort laten rijden.
Een strak vormgegeven, compacte en duurzame constructie, welke uw golftas met uw dierbare golfclubs gemakkelijk door de baan verplaatst. U bestuurt op eenvoudige, doeltreffende wijze de golftrolley. Heuvel op, heuvel af en soms door zwaar terrein. De tractie van de golftrolley is prima, dankzij de duurzame constructie van aandrijving en wielen.

3. Voordelen van een golf trolley:
•is met gemak te manoeuvreren in alle richtingen
•kan -optioneel- worden geleverd met een krachtige herlaadbare 12V accu
•kan -optioneel- worden geleverd met extra accessoires(zoals bijvoorbeeld: parapluhouder, drankfleshouder of gevoerde zitting), die de golfer van essentieel gemak voorzien
•daar een golf trolley handzaam is en een comfortabel totaalgewicht heeft, is de trolley met gemak te vervoeren (inklapbaar)
•is esthetisch mooi afgewerkt, waarbij de accu niet zichtbaar is

4. Meer golfplezier
Een golftrolley is gewoon handig. Steek uw energie in uw swing en spel, niet in het dragen van uw tas! Verhoog uw golfplezier door:
•betere scores,
•minder moe,
•minder rug of arm klachten

5. Onderhoud van een golf trolley
Electrische golf trolleys kunnen heel wat hebben, maar blijven stukjes verfijnd techniek. Het is raadzaam aan het begin van elk seizoen de trolley na te lopen op kabelbreuken en/of een servicebeurt te laten ondergaan. U bent uw trolley dan ongeveer een week kwijt. Deze wordt dan uit elkaar gehaald, nagelopen en noodzakelijk onderhoud wordt gepleegd. Ook wordt dan de accu doorgemeten en de lader getest.

6. De wielbasis
De wielbasis is doorgaans sterk afhankelijk van de gemiddelde golfbaan, waarop de kar wordt gebruikt. Trolleys met een wielbasis rond de 50 cm zijn prima voor standaard banen met een gemiddelde steilheid. De voorkeur gaat uit naar een wielbasis van rond de 70 centimeter als de golfbaan erg heuvelachtig is. In Nederland is doorgaans de wielbasis van ca. 50 centimeter ruim afdoende. Voor aanschaf van een trolley is het handig na te gaan hoe groot uw locker of kofferbak is, zodat de trolley na gebruik makkelijk en veilig kan worden opgeborgen.

7. Overige tips
•Het advies is om altijd voor een goede kwaliteit te kiezen. Duurder betekent vaak sterker.
•Indien u een electrische trolley aanschaft, let er dan op of de prijzen inclusief oplader en inclusief accu zijn. U kan in aanbiedingen hierin worden misleid, zodat u extra voor de oplader en accu moet afrekenen.

Wellicht hebben bovenstaande tips over golf trolleys kopen u geholpen bij de aanschaf van uw golf trolley.

U vindt golftrolleys bij Golfquip.net HIER

Trefwoorden: Golfbaan, Golfbal, Golfclubs, Golfkar, Golftas, Golftrolley, Golfwinkel

Contact Golfquip.net - De Goedkoopste Golfshop Van Europa

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share