HOOGENDOORN BV bouw- en aannemingsbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorwillenseweg 37 , 2806 ZC Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over HOOGENDOORN BV bouw- en aannemingsbedrijf

Wij zijn een allround en eigentijdse bouwonderneming, die inspeelt op een zich steeds wijzigende bouwmarkt.
Het leveren van vakwerk, een klantgerichte aanpak en vergaande nazorg heeft ons in de regio een naam opgeleverd waar we zuinig op zijn. Uw opdracht is in handen van vakbekwame en kwaliteitsbewuste werknemers.
Daarnaast werken wij met betrouwbare onderaannemers. Tezamen zorgen wij voor een optimale wisselwerking waarin kwaliteit in organisatie en het uiteindelijke product centraal staat.

Een vaste en vooral tevreden klantenkring is illustratief voor de hoge kwaliteit die gerealiseerd wordt. Voor iedere klus van klein tot groot kunt u rekenen op onze aandacht en inzet.
Ons bedrijf is lid van Bouwend Nederland en deelnemer in de stichting BouwGarant waardoor u verzekerd bent van kwaliteit, zekerheid en goede garantie.

In onze machinale werkplaats kunnen we houten onderdelen zoals kozijnen, ramen en deuren en ander (interieur) timmerwerk in allerlei vormen en authentieke profileringen vervaardigen.

Onze vakmensen werken vrijwel altijd in situaties waar wordt gewoond of gewerkt. Zij weten dus als geen ander dat een goede communicatie van groot belang is. Zij spreken uw taal en hebben respect voor de omgeving en uw woning of bedrijfspand. Zij doen hun werk snel en efficiënt en laten de werkplek na afloop weer netjes achter. Kortom: onze medewerkers zijn betrokken, klantvriendelijk en servicegericht.

Wat ons bedrijf flexibel maakt en houdt zijn de volgende punten:
• Vaste kern van gemotiveerde en toegankelijke medewerkers
• Veel allround kennis en vaardigheden in huis
• Vaste kern van onderaannemers en leveranciers
• Platte bedrijfsstructuur

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HOOGENDOORN BV bouw- en aannemingsbedrijf in Voorwillenseweg 37, Gouda Zuid-Holland 2806 ZC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2806 ZC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819829]