MSC.Software benoemt Bert Knops tot Vice President Global Enterprise Services & Support

MSC.Software benoemt Bert Knops tot Vice President Global Enterprise Services & Support van Msc.software

Door: Msc.software  09-07-2009
Trefwoorden: Ontwerp, Innovatie, Simulatie

Gouda, 9 juli 2009 – MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, heeft Bert Knops (44) benoemd tot Vice President Global Enterprise Services and Support. Bert is al sinds 1999 werkzaam bij MSC.Software waar hij onder andere verantwoordelijk was voor een team van productexperts in EMEA, voor de bedrijfsvoering in de Benelux en voor services in EMEA. In zijn nieuwe functie zal hij de services en support wereldwijd verder op gaan zetten op basis van een nauwere samenwerking tussen EMEA, Azië en Amerika.

Bert Knops: “Wat mij erg aanspreekt in mijn nieuwe functie is de combinatie van commerciële en technische uitdagingen. Mijn doel is om met het services en support team onze klanten nog beter te helpen met het volledig benutten van de capaciteit van onze software-oplossingen. Veel bedrijven streven naar het creëren van innovatieve producten en het reduceren van ontwikkelingskosten, met als doel het sneller op de markt brengen van nog betere en vernieuwende producten. Met name in economisch mindere tijden is dit van groot belang en dit kan worden bereikt door op de juiste wijze te investeren in technologie. Dit alles leidt dan uiteindelijk tot minder arbeidsintensieve engineering en dalende bewerkingskosten.”

------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Bert Knops, Vice President Global Enterprise Services & Support bij MSC.Software.

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com.  

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
mscsoftware@marcommit.nl  
035 – 582 27 30

Trefwoorden: Innovatie, Msc.software, Ontwerp, Simulatie, Software-oplossing,

Contact Msc.software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share