MSC.Software demonstreert SimOffice, 21 juni te Utrecht

Door: Msc.software  08-06-2007
Trefwoorden: Msc.software

Gouda, 8 juni 2007 – MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, demonstreert op 21 juni SimOffice. SimOffice is de nieuwe kosteneffectieve desktop-applicatie van MSC.Software, speciaal ontwikkeld voor een grote groep kleine en middelgrote fabrikanten en ingenieursbureaus die complexe mechanische onderdelen fabriceren. SimOffice wordt in de Benelux verkocht via het Global Impact Partner Program en tijdens het evenement worden de resellers in de Benelux gepresenteerd.

SimOffice is compatible met Microsoft Windows Vista en biedt ingenieurs de mogelijkheid om te profiteren van bestaande investeringen in IT en simulatie-omgevingen via alle oplossingen van Microsoft. Dankzij SimOffice kunnen ingenieurs de productiviteit verbeteren met snelle, nauwkeurige simulaties in een gebruiksvriendelijke desktop-omgeving.

Het programma van dit seminar te Utrecht, ziet er als volgt uit:

09:00 uur Registratie en welkom
09:30 uur Introductie MSC.Software: the answer to your simulation and analysis needs
10:00 uur Versnelde innovatie met Enterprise Simulation
11:00 uur Demonstratie SimOffice
12:00 uur Q&A en afsluiting

U kunt zich voor het seminar aanmelden bij Yvonne Gerard, tel. 0182-536444 of via [email protected]  

----------------

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com  

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Marianne van Barneveld
06-53372153
[email protected]  

Trefwoorden: Msc.software

Contact Msc.software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share