MSC.Software organiseert Virtual Product Development conferentie

Door: Msc.software  09-04-2009
Trefwoorden: Software, Ontwerp, Development

Gouda, 9 april 2009 – MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, organiseert op 12 en 13 mei de jaarlijkse Virtual Product Development (VPD) conferentie. Dit jaar is het thema ‘Perspectives on accelerating productivity in a slowing economy’. De conferentie biedt executives, engineers en academici informatie en praktische workshops over het verbeteren van de development processen binnen organisaties. Ook in deze economisch slechte tijden is het voor bedrijven mogelijk om innovatieve producten te creëren. Goede investeringen in technologie leiden tot minder arbeidsintensieve engineering en dalende bewerkingskosten.

Programma
Het programma is verdeeld over vier verschillende onderwerpen; systemen en control, structuren en multidisciplinair onderzoek, automatisering en procesmanagement, en academische en educatieve toepassingen. Keynote sprekers van onder andere Microsoft, Airbus en Lloyds Register zullen gedurende de VPD conferentie presentaties geven. Daarnaast worden tijdens de conferentiedagen door MSC.Software gratis trainingen gegeven en praktische workshops over de simulatiesoftware SimXpert en SimManager. Een gedetailleerde programmabeschrijving is te vinden op de website.

Aanmelden en locatie
De conferentie vindt plaats op 12 en 13 mei in het Hilton Park Hotel te München.
Om te registreren of voor meer informatie over de VPD conferentie bezoek: http://www.mscsoftware.com/events/vpd2009/splash.cfm.

------------------------

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Femke Jansen
mscsoftware@marcommit.nl
035– 582 27 30

 

Trefwoorden: Conferentie, Development, Msc.software, Ontwerp, Simulatie, Software, Vpd,

Contact Msc.software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share