MSC.Software organiseert Virtual Product Development conferentie

Door: Msc.software  25-09-2007
Trefwoorden: Msc.software, Vpd,

Gouda, 25 september 2007 – MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, organiseert op 17 en 18 oktober de jaarlijkse Virtual Product Development (VPD) conferentie. Dit jaar is het thema “Gaining competitive advantage through engineering productivity”. De conferentie brengt voor engineers en executives mogelijkheden aan het licht om de ROI op simulatie-investeringen te maximaliseren en de concurrentiepositie te versterken door middel van het verbeteren van de right-to-market en het verkorten van de time-to-market van producten.

Programma
Tijdens de conferentie wordt aandacht besteed aan procesmanagement, industriële toepassingen en ontwerpinnovatie. Daarnaast zullen verschillende vooraanstaande sprekers uit de luchtvaart-, automotive- en manufacturing-industrie managementsessies geven en praktijkvoorbeelden analyseren. Presentaties door de engineers van MSC.Software zullen gericht zijn op de huidige en toekomstige mogelijkheden van engineeringproducten zoals MSC.Nastran, Patran, Marc en Dytran en de nieuwe bedrijfsbrede simulatieoplossingen MD en SimEnterprise. Een gedetailleerde programmabeschrijving is op de website te vinden.

Aanmelden en locatie
De conferentie vindt plaats op 17 en 18 oktober 2007 in het Radisson SAS Hotel te Frankfurt. Om te registreren of voor meer informatie over de VPD conferentie bezoek: www.mscsoftware.com/events/vpd2007/emea.

------------------------------------------

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
035-5822730
[email protected]

Trefwoorden: Msc.software, Vpd,

Contact Msc.software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share