MSC.Software stelt Victor Nooder aan als Senior Accountmanager

MSC.Software stelt Victor Nooder aan als Senior Accountmanager van Msc.software

Door: Msc.software  15-10-2007
Trefwoorden: Msc.software

Gouda, 15 oktober 2007 – Victor Nooder is aangesteld als Senior Accountmanager bij MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware. Victor is in deze functie medeverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen in de Benelux en voor de verkoop van de MSC.Software producten bij bestaande en nieuwe klanten in de manufacturing-, automotive- en luchtvaartindustrie.

Victor heeft ruime leidinggevende en commerciële ervaring in de ICT-sector. Voor zijn komst bij MSC.Software was hij meer dan drie jaar werkzaam als Country Manager Consulting bij Symantec (voorheen VERITAS). In deze functie was hij verantwoordelijk voor een veranderingstraject binnen de consulting-organisatie en de commerciële prestaties van zijn team. Tevens was hij ruim vijf jaar werkzaam bij Oracle, onder meer als Business Development Manager financial industry.

Victor Nooder: “MSC.Software is een organisatie met een aansprekende visie op CAE-gebied. Met behulp van de kwalitatief goede simulatie engines kunnen gebruikers een steeds hogere productiviteit en efficiëntie behalen. Het is voor mij een uitdaging om bij MSC.Software aan de slag te gaan en organisaties hierover te adviseren en de commerciële progressie van de organisatie voort te zetten.”

“Met zijn commerciële en management ervaring is Victor een goede aanvulling op ons team”, aldus Bert Knops, Country Manager bij MSC.Software Benelux. “Met de uitbreiding van het team willen wij onze groei in de Benelux voortzetten en MSC.Software blijven profileren als de expert op het gebied van simulatie- en ontwerpsoftware.”

-------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Victor Nooder, Senior Accountmanager bij MSC.Software.

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
035-5822730
mscsoftware@marcommit.nl

The MSC.Software corporate logo, Adams, Dytran, Easy5, Laminate Modeler, Marc, MD Adams, MD Nastran, MD Patran, Mentat, MSC, MSC MasterKey, MSC Nastran, Mvision, Patran, SimDesigner, SimEnterprise, SimManager, SimOffice, SimTemplate, SimXpert and Sofy are trademarks or registered trademarks of the MSC.Software Corporation in the United States and/or other countries. NASTRAN is a registered trademark of NASA. All other trademarks belong to their respective owners.

Trefwoorden: Msc.software

Contact Msc.software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share