Richard Henderiks nieuwe Accountmanager bij MSC.Software

Richard Henderiks nieuwe Accountmanager bij MSC.Software van Msc.software

Door: Msc.software  03-10-2007
Trefwoorden: Simulatie, Msc.software

Gouda, 3 oktober 2007 – MSC.Software, aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware, heeft Richard Henderiks benoemd tot Accountmanager. Richard is in deze functie verantwoordelijk voor de verkoop van de producten van MSC.Software bij bestaande en nieuwe klanten in de Benelux. Voor zijn komst naar MSC.Software heeft Richard ruime commerciële werkervaring opgedaan, waaronder als commercieel binnendienstmedewerker bij Andrews Sykes. In deze functie was hij verantwoordelijk voor verhuur van klimaatbeheersingsapparatuur aan de zakelijke markt. Naast zijn werkzaamheden heeft Richard onlangs de deeltijdstudie Management, Economie en Recht aan de HES Rotterdam met succes afgerond.

“MSC.Software biedt goede en technisch volwassen simulatie- en ontwerpsoftware”, aldus Richard Henderiks. “Het is voor mij een uitdaging organisaties hierover te adviseren. Ik vind het belangrijk om in mijn advies de klant centraal te stellen. In MSC.Software heb ik een bedrijf gevonden met een goede visie op hoe dienstverlening behoort te zijn. Daarnaast biedt MSC.Software mij de mogelijkheid om mij binnen de organisatie te ontwikkelen tot een specialist op het gebied van simulatie- en ontwerpsoftware.”

-------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Richard Henderiks, Accountmanager bij MSC.Software.

Over MSC.Software
MSC.Software (NASDAQ: MSCS) is een internationale aanbieder van simulatie- en ontwerpsoftware en de hieraan gerelateerde diensten. Hiermee kunnen ondernemingen tijd en kosten besparen in alle fasen van de productontwikkeling. Wereldwijd vertrouwen talloze ondernemingen dagelijks op de oplossingen van MSC.Software om betere producten in kortere tijd te ontwikkelen. MSC.Software heeft meer dan 1200 werknemers in 23 landen. Voor extra informatie, bezoek www.mscsoftware.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Eline Visser
035-5822730
[email protected]

The MSC.Software corporate logo, Adams, Dytran, Easy5, Laminate Modeler, Marc, MD Adams, MD Nastran, MD Patran, Mentat, MSC, MSC MasterKey, MSC Nastran, Mvision, Patran, SimDesigner, SimEnterprise, SimManager, SimOffice, SimTemplate, SimXpert and Sofy are trademarks or registered trademarks of the MSC.Software Corporation in the United States and/or other countries. NASTRAN is a registered trademark of NASA. All other trademarks belong to their respective owners.


Trefwoorden: Msc.software, Simulatie,

Contact Msc.software

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share