Optelecom-NKF opent verkoopkantoor in Dubai; versterkte focus op Midden Oosten

Optelecom-NKF opent verkoopkantoor in Dubai; versterkte focus op Midden Oosten van Optelecom-nkf

Door: Optelecom-nkf  12-06-2008
Trefwoorden: Software, Glasvezel, Camera

Gouda/8 februari 2008 -- Optelecom-NKF, Inc. (NASDAQ:OPTC), wereldwijd leverancier van IP video en glasvezel apparatuur voor de videobewakingsmarkt heeft een regionaal verkoopkantoor geopend in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. De opening van het kantoor in Dubai onderstreept het succes van Optelecom-NKF in de Golf regio, door het vestigen van key verdor partnerships en participatie in toonaangevende projecten zoals Palm Jumeirah, Dubai Mall, Falcon Highway, Asian Games Qatar en het Rastanura project in Saoedi-Arabië. Het creëren van een sterke lokale aanwezigheid in de V.A.E. faciliteert een betere ondersteuning en snellere responstijd voor het partner verkoopkanaal in het hele Midden Oosten.

Optelecom-NKF heeft tevens de aanstelling bekendgemaakt van Tariq Anwer, als Regional Sales Manager, belast met de leiding van het kantoor in Dubai. De heer Anwer heeft 10 jaar ervaring in de branche en brengt gedetailleerde en diepgaande kennis in van beveiligingssystemen en -markten in het Midden Oosten. De heer Anwer was eerder werkzaam bij Group 4 Securitas en Al-Futtaim Engineering in de V.A.E.

“Het is boeiend om bij Optelecom-NKF te komen werken, een bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en fabricage van hoogwaardige technologie binnen de industrie,” vertelt de heer Anwer. “Optelecom-NKF is een van de weinige leveranciers die in staat zijn om hybride oplossingen te bieden aan klanten die in de transitiefase verkeren van conventionele techniek naar IP/netwerk oplossingen. Wij zullen de bedrijfsreputatie op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid in de beveiligings- en bewakingsmarkt, snelwegen, vliegvelden, tunnels, winkelcentra, en bedrijfs- en militaire terreinen verder gaan uitbouwen.”

“Het openen van ons verkoopkantoor in Dubai en het toevoegen van Tariq aan ons team zijn tekenen van ons succes in het Midden Oosten, waarbij we partnerships opzetten en versterken, en bekendheid met onze totaaloplossingen creëren bij eindgebruikers, consultants, distributeurs, en integratoren,” zegt Edmund Ludwig, Optelecom-NKF’s President en CEO.


Over Optelecom-NKF
Optelecom-NKF, Inc. (NASDAQ: OPTC) is een wereldwijde leverancier IP video en glasvezelapparatuur, waaronder IP camera’s, videoservers, netwerkvideorecorders, videomanagement- en video analyse software. Wij leveren hoogwaardige totaaloplossingen voor verkeersmanagement en beveiliging van (lucht)havens, casino’s, penitentiaire inrichtingen, bedrijfsterreinen, openbaar vervoer, stadscentra, ziekenhuizen en universiteitsterreinen.

Al vanaf de oprichting in 1972 biedt Optelecom-NKF haar klanten naast deskundig technisch advies en ondersteuning ook producten die zijn ontwikkeld en getest om professioneel en ‘mission critical’ ingezet te worden. Alle bewakingsoplossingen van Optelecom-NKF worden onder de merknaam Siqura® op de markt gebracht.

Het wereldwijde hoofdkantoor is gevestigd in Germantown, Maryland, Amerika en het Europese hoofdkantoor in Gouda, Nederland; regionale verkoopkantoren in Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Dubai en Singapore.

Trefwoorden: Camera, Cctv, Codecs, Glasvezel, Ip Video, Optelecom-nkf, Software,