Quadrant Kindercentra

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsplein 7 A , 2801 AK Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over Quadrant Kindercentra

Quadrant Kindercentra is een stichting met meerdere locaties in Gouda. Ons doel is om kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarbij richten wij ons op kinderen en hun ouders.

Wat maakt Quadrant uniek?

Kort samengevat: wij vinden dat elk kind, ook als het niet thuis is, liefdevolle begeleiding verdient op sociaal en educatief gebied. In het eigen tempo en met alle aandacht. Om dit te kunnen doen, bieden wij een divers, uitdagend activiteitenaanbod, hoogwaardig speelmateriaal en met zorg ingerichte binnen- en buitenruimtes. Bij ons werken alleen goed geschoolde, bevlogen medewerkers die het belang van het kind voorop stellen. Daarnaast werken wij samen met partners die ons hierin kunnen ondersteunen, want: “Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kind!”

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Quadrant.Kindercentra.Gouda/

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Quadrant Kindercentra in Stationsplein 7 A, Gouda Zuid-Holland 2801 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2801 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3729709]