KOSTEN BESPAREN door de salarisadministratie te OUTSOURCEN?

KOSTEN BESPAREN door de salarisadministratie te OUTSOURCEN? van Salure

Door: Salure  19-01-2009

KOSTEN BESPAREN door de salarisadministratie te OUTSOURCEN?
HRM- en Payroll outsourcen draagt substantieel bij in kostenbeparingsprogramma’s. Vele organisaties werken minder efficiënt dan ze hopen.
Juist in secundaire bedrijfsprocessen zit relatief veel inefficiëntie zo blijkt uit recent onderzoek van de Support Plus Groep.
Ook HRM- en Payroll processen voldoen in 90% van de gevallen niet aan de huidige efficiency normen. Nieuwe technologische mogelijkheden en een efficiënte procesuitvoering resulteren in meetbare kostenbesparingen.

Support Plus is een expert in het efficiënt uitvoeren van de HRM en Payroll processen en het daadwerkelijk ondersteunen van het management middels inzichtelijke rapportages. En Support Plus realiseert die kostenbesparingen. Daar blijft het niet bij, HRM- Payroll processen worden optimaal ondersteund:
• betrouwbare en actuele ziekteverzuimrapportages
• concretisering van competentie- en talentmanagement (sociaal cockpit)
• document management: digitalisering van de HRM documenten
• tijdige managementinformatie
• workload neemt af door workflow en digitalisering declaraties etc.

Er is een toename zichtbaar van organisaties die besluiten tot outsourcing van een deel van hun HRM- en Payroll processen om daarmee meetbare kostenbesparingen te realiseren. Bent u geïnteresseerd hoe u ervoor staat?

Laat u adviseren door Support Plus en vraag een vrijblijvende quickscan aan. Jaco van Hengel Support Plus Tel. 0182-543649 Email. [email protected]