Support Plus is als eerste dienstverlener Gold Certified Partner van AFAS

Support Plus is als eerste dienstverlener Gold Certified Partner van AFAS van Salure

Door: Salure  23-07-2009

Dit is een prachtig keurmerk!
“Het feit dat we als eerste dienstverlener GOLD CERTIFIED PARTNER zijn is voor ons weer een bevestiging dat we écht goed bezig zijn en het is tegelijkertijd een stimulans om de processen nóg verder te verbeteren”, aldus Paul van Hengel Directeur. “We maken steeds meer gebruik van de enorme mogelijkheden die de software van AFAS ons biedt. Zo waren we het eerste bedrijf die de overstap maakte naar Profit 2008!”

De motor achter het succes!
De meermalen bekroonde expertise van Support Plus en het deskundig inzetten van AFAS Profit levert hun klanten een significant kostenvoordeel op. De hoge kwaliteit tegen een goede prijs is basis voor jarenlange samenwerking. Kwaliteit en de visie op outsourcing vormen de basis van het succes van Support Plus.

Veel bedrijven die overgaan van traditionele dienstverleners naar AFAS Profit software én hun salarisadministratie outsourcen, kiezen nu voor de combinatie AFAS & Support Plus, vorig jaar winnaar van de AFAS AWARD HRM/PAYROLL, biedt deze klanten een soepele migratie, hoge kwaliteit en gunstige tarieven.